| huuu a întrebat:

Fundaaa!
Cum e o familie ideala?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu stiu cum sunt altii, dar iti zic cum e familia mea care este de 24 de ani ideala.
sunt casatorita cu acelasi barbat de 24 de ani, n-am casatorit din dragoste/respect si iubire si nu din interes...tot ce am cladit in acesti ani, am facut singuri si nu am cerut nimanui nimic, astazi avem 2 ingerasi, o fata si un baiat, suntem tare mandrii de ei si de reusitele lor, de 12 ani de cand sunt bolnava, sotul e cel care ma ajuta sa razbat in viata si am luptat pentru dragoastea noastra impotriva celor care ne voiau despartiti..mai multe nu am ce sa zic.
nu a fost numai lapte si miere, dar am stiut sa facem fata si am trecut cu bine, am invins si am lasat in urma pe cei care ne voiau "binele".
O frumoasa zi sa ai si multa sanatatehappy

| W3R4 a răspuns (pentru caramela):

"Ne-am casatorit din dragoste, respect si iubire, si nu din interes!"...foarte dragut, imi dau seama de armonia din familia "dumneavoastra". (spun asta deoarece imi dau seama ca aveti o varsta, fata de-a mea)
Cat despre faptul ca sunteti bolnava, sper sa va dea Domnul sanatate! happy

| caramela a răspuns (pentru W3R4):

Multumesc! am 42 de ani impliniti luna trecuta, asa cum am si scris, nu a fost totul chiar pe roze, dar am stiut ca trebuie sa razbatem si dragostea a fost cea care ne tine impreuna.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa sanatatehappy

| W3R4 a răspuns (pentru caramela):

Stiu,viata e foarte grea, noi trebuie sa o facem roz!
Am invatat asta de la mama, cand mi-a povestit de fratele pe care ar fi trebuit sa il am. sad
Ce am invatat? Ca viata merge inainte intotdeauna!
Sarbatori fericite!

6 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

Familia ideala e cea unita, care te sprijina cand ti-e greu, si este alaturi de tine cand ti-e bine!
Iar familia nu este bunica, matusa, unchiu..NU!
Tu,mama ta si tatal tau!
Pe astia doi trebuie sa-i respecti cel mai mult, pentru viata care ti-au oferit-o!
Zi buna in continuare!

| Kasia a răspuns:

Nu exista familie ideala.o familie frumoasa e una plina de comunicare in care toti se asculta, inteleg, sfatuiesc si iubesc.

| rutanklan a răspuns:

Ca si multimea vida