Intr-o zi in centrul Bucurestiului, se facuse o piata mare.Cand la doi pasi de o taraba, o domnisoara mai ciudata, tinanad telefonul la ureche, zbiera in gura mare:Alehandro! Alehandroo! Alehandrooo!
La doi pasi de ea doua femei bine sculptate se certau ca la usa cortului:
Mai fata, dar tu chiar nu poti sa-ti vezi putin de treaba ta?
A:-Da si sheara mami ii di treaba, si eu te-am pus sa ti-mbraci asa?
Mai moldoveanc-o, vezi ca eu is mai moldoveaca dicat tini asa ca mars si da carpa asta jos di pi tini!
A:-Nu vreau! Eu arat foarti bini asa! Lu Stefan ii placi!
Repezindu-se prin piata Stefan Banica Jr. tipa ca din gaura de sarpe:Fetelor nu va mai certati!
De dupa un munte de morcovi ce sa vezi, Mircea Sorcanu imbreuna cu Andreea Esca filmau toata scena:
MR:-Hello la naiba, fataaa ia uita-te la fetele astea, in puii mei!
A E:-Doamnelor si domnilor vom reveni cu amanunte!
In toata nebunia asta venin asa ca un fond artistic o voce disperata se chinuia cantand: Noaaapte albastraaa, batiii la fereastraaa!
Gainu stiua si cu Huidu fiind atenti la faza mai rau ca niste paparatzii, pentru ca aveau de nevoie de materiale noi pentru Cronica carcotasilor observa ca afonul sau ma rog afona cu pricina era Naomi!
Gigi Becali si cu Ion Tiriac enervati la culme ca nu puteau sa-si faca cumparaturile in liniste din cauza scandalagiilor s-au apucat de negociat:
G:-Ia uite ba unde era Andreea Marin! Baiiiii hahalelelor, bai da nu isi mai poate face omu cumparaturile in liniste de voi bai zdremtelor! Ia zi Ioane dam 2000 de euro sa-i mature pe astia din piata?
Ion:-Eu nu le-as da pe 3 ferari fiecare!
Doi pasi mai departe de ei se aude sosotind Oana Zavoranu si Adriana Bahmuteanu:
Oai ce seama cearta astora cu cearta mea si a mamei de la emisiunile tv in direct.
Bai sa stii ca n-ai dreptate mai degraba seamana cu a mea cu Prigo la emisiunile in direct.
Insa in toata nebunia asta iata ca se intampla si ceva frumos.Tragand cu ochiul mai in mijlocul pietzei il observam pe Catalin Botezatu cum ii face invitatii lu' Marlyn Monroe si-o cere in casatorie.
Nasii sunt Dezbracatu alaturi de Barbie, iar ceremonia este facuta de Mastate.