| GeorgianaBurceana a întrebat:

FUNDITA. Atunci când o femeie nu este frumoasă, oamenii îi spun întotdeauna: "Vai, ce ochi frumoşi ai; vai, ce păr minunat!". Ce parere aveti? happy

Răspuns Câştigător
| Diabolik94 a răspuns:

Buna! Intr-adevar oamenii spun asta, dar nu o fac cu rea intentie, doar iti accentueaza punctele tari pe care le ai.Ar trebui sa le valorifici mai mult.Nu inteleg ce este rau daca lumea iti lauda trasaturile.Toate femeile sunt frumoase in felul lor si fiecare merita sa fie rasfatata si laudata pentru ceva.Dar asta e doar umila mea parere.Tu ce crezi?

6 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

E o reacție naturală a oamenilor, dacă văd un căccat o să spună: „Vai, dar ce textură interesantă! Și ce miros deosebit, n-am mai mirosit așa balegă!" de teamă să nu jignească căccatul. Dar căccatul știe deja că e căccat, cred că s-a obișnuit cu condiția lui în univers și a acceptat-o. Și ne simțim prost pentru el. Și e mai nasol când e vizibil că-ți pare rău pentru o persoană, dar totuși o ții în dulcegării jenante ca astea. N-am o părere anume, dar mi se pare în cel mai bun caz amuzant. laughing

| VerdeLila a răspuns (pentru Polaris):

You are crazzzzyyy! laughing)))

| Mayar a răspuns:

Daca nu ar fi frumoasa, atunci n uar avea ochi expresivi sau par minunat. Nimeni nu e urat! Daca lumea iti spune asa, inseamna ca acele parti ies in evidenta! Ce tot crezi ca isi bat joc de tine sau mai stiu eu!? Accepta ca nu esti urata! Si sa nu mai spui de nimeni ca nu e frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoatem cuvinte de lauda atunci cand simtim ca avem ceva in plus.O femeie frumoasa dupa ce primeste complimente, incepe sa-si faca griji, daca nu cumva interlocutorul e obsedat sau lesbi.Una urata incepe sa se mire de perceptia total eronata a oamenilor si se gandeste ca va fi perceputa gresit, cand se arunca de pe bloc."saraca, a incercat sa hraneasca niste porumbei pe bloc si s-a facut placinta.Nu, nu, era urata rau, n-a facut-o din dragoste tuu!"
Acum, eu am vazut si ochi frumosi ce stateau stingheriti, din cauza unor buze naspa, sau un nas ce se incapatana sa indice marimea dildoului din poseta.Si da, avea un par frumos!

| pufuletziii a răspuns:

Oamenii mai si exagereazalaughing Zic asta doar ca aceea persoaa sa se simta bine, cand colo nici ei nu cred ce zic. Dar asta nu se aplica mereu, doar de cele mai multe ori.

| VerdeLila a răspuns:

Fiecare are macar o trasatura frumoasa, chiar si femeile frumoase, au un defect si unele prefera chirurgia plastica.