| xFaith a întrebat:

Fuunditza :* Dati`mi si mie status referitor la : pitipoance, fitoase, zdrente >:" etc. Primiti si voturi garantatwinking :X

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| crissmay a răspuns:

M-am nascut sa fac fite nu sa le suport pe ale altora.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.ymstatus.com ai aici de toate

| smile a răspuns:

Buna!
1.Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat!
2.• Invidia`ta Ma face superi0ara` exPresiiLe mele te d0b0ara`.Barfele tale ma Lasa rece` La pr0stie NIMENI nu te intrece`! •
3.Asta`i stilul meu, ce ma face diferita c`am avut in viata mea, tot ce mi-am dorit
4.Heiii! Uite'ma cum plutesc in alcool, din tigara am tras pan' am zis ca mor, iar acum nu mai am nevoie de aripi cu sa zbor
5. # Lady, stai chill! Ei vor ceva serios. le-ai dat tot ce le-a trebuit sj i`ai intors pe dos!
6.Tzine tigarea pe buze de parca ar vrea un foc.Miroase bine si ruju` pe chistoc.

Tine tigarea pe buze de parca ar vrea un foc. Miroase bine si ruju` pe chistoc.

● Cat e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!
9. # Ea nu are nevoie de tine...K are pe buZze glOs...Sh are pe fata un` zambeth deliCiOs`!; x

E Nemasurabila, necontrolabila chiar adorabila, e inestimabila, inegalabila, indispensabila

O arde in tendinte` Si mereu Cu Stil`;>. ea ramane [ Fata ] Ce O visai` inca de miC copil`.