| luciannicolae95wow a întrebat:

Găsesc pe aici o fata draguță cu care sa vorbesc? Fata desteapta cu vocabular, sa-i placă muzica rock. Sa conversam doar, pe Facebook. Cine se ofera? happy

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Conversații pe tema muzicii rock?
Cât de drăguță poate fi o fată care ascultă "Highway to Hell"?

| luciannicolae95wow explică (pentru FataCuChitaraMunților):

O fata care asculta rock, are ceva genu asta de fata? Adica la ce te referi, este o persoana ciudata? Sau vrei sa spui ca este ireal sa gasesti o fata draguta si sa-i mai placa si rock, asta e perfect? happy

| Speed99 a răspuns:

Daca vrei doar sa "conversezi", de ce ai specificat ca vrei fata draguta? De ce nu vrei baiat dragut? Adica, doar conversati, nimic mai mult, asa-i?

| luciannicolae95wow explică (pentru Speed99):

Am specificat "draguța", nu ma refer fizic, draguta adica sa vorbim, nu.m-am facut eu inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu găseşti pe TPU oameni dornici să întrețină conversații cu străini.Totuşi, în mod ironic, cam pe asta se şi bazează site-ul în sine.Conversații (schimb de idei şi păreri personale între useri).Nu poți să intri pur şi simplu în vorbă cu cineva (oricine) şi să te aştepți ca acea persoană să participe activ la discuție.Doar dacă răspunzi on topic la întrebarea cuiva iar, pentru mai multe lămuriri, acel user îți replică un raspuns înapoi.
Poate, să spunem, doar dacă îți faci un fel de "renume" aici pe site.
Şi nu dai pur şi simplu un anunț "hey, cine are chef să vorbească şi cu mine?".E lame, rău.
Sunt câteva aplicații speciale pentru ce cauți tu, încearcă acolo.

| AnoAnonima0 a răspuns:

Nu găsești aici că nu e matrimoniale.

| whatevernvm a răspuns (pentru AnoAnonima0):

Nu e matrimoniale aici, sa fie paceeeeeeeee

| AnoAnonima0 a răspuns (pentru whatevernvm):

Pace sa fie atunci laughing

| malia839 a răspuns:

Hmmm rock zici? Da fain gen...dar unde găsești una draguta! Daca eram draguta poate but