O gramada de raspunsuri, dintre care nici unu folositor, toti lati corectat(am scris gresit intentionat haha) si nici un raspuns folositor pentru el.Deci? in concluzie, facem pe destepti, dar rezeolvari nu oferim.
Ca o idee pentru tine, vei gasi o fata sa te placa pe tine ca om.Nu pentru talentu care il ai, sau pentru bani care ii ai, sau nu ii ai
Pe care și deștepții...
Cum sa-i raspund dacă nu a pus nici o intrebare?
Foarte simplu. Cand vei cunoaste oameni care se bat cu limba romana.Si vei afla cum gandesc, si vorbesc.Vei intelege ca nu e totul sa pui o virgula, sau o cratima unde trebuie.Ca fapt divers, o puicuta de la medicina, tocea carti cat biblia de groase, pentru sesiune.In 2 saptamani le tocea.In schimb, nu stia care e diferenta intre surub si piulita.Pentru ca nu le poti avea pe toate.Trebuie sa intelegi ca nu exista om perfect, si om capabil sa stie toate alea.Anumite persoane sunt doctori, ingineri, electricieni, poate incapabili sa conduca o masina.Chiar daca invart poate mii de euro pe saptamana.Trebuie sa intelegem ca nu toti suntem facuti pentru o anume chestie.Prostia asta cu corectarea banuiesc ca iti salta inima in tine.Dar daca te-as pune sa mulgi o vaca, sa repari un calculator, sau mai stiu eu ce, probabil ca ai dat kix, trebuie sa fie ceva la ce nu te pricepi.Trebuie sa fim realisti.Sunt oameni si oameni, dar majoritatea vad mizeria din curtea celorlalti.Cu alte cuvinte,ca sa intelegi, vezi-ti de lungu nasului, profesor de romana daca erai, tot nu era o problema, repet nu suntem facuti toti pentru a fi perfecti. Poti corecta pana iti cad degetele si limba.Dar asta nu te face sa fi mai destept, ci din contra.Te face sa pari grosolan.Veziti de treaba ta cu corectura, pentru ca nu ajungi nicaieri.
Ai da kix și pe care vezi-ti!
Da, nu toți știm aceleași lucruri, tu nu știi de gluma probabil.
Lăsând la o parte gramatica, eu nu înțelesesem intrebarea...
Atunci problema e la tine. Daca stii gramatica limbi romane, dar nu intelegi o intrebare.Imi pare rau sa iti zic, dar ai grave probleme de sanatate.E o intrebare simpla, si la subiect, cu putin adaos.Si nu, nu stiu de glume proaste. Daca voiam sa fiu corectat, angajam un prof de romana sa imi dea meditati, nu sa ma corecteze un mucos, care mai mult ca sigur sparge seminte din bani mamici sale.
De ce te-ai ofensat atât de la o glumiță?
Nu înțeleg faza cu 27 de ani, explic-o!
De fapt nici intrebarea in sine...
Probabil se refera la faptul ca la varsta de 27 de ani ar fi mai sigur pe sine.Intelegi? cat despre ce nu intelegi, nu stiu cum pot corecta alti oameni cand tu de fapt nu intelegi un simplu enunt.
Am înțeles enunțul, nu inteleg sensul, "se găsesc fete care sa placa talentul unui băiat", adica daca-i place cum desenează ii place și atât, nu e nimic mai mult.
De unde ai dedus tu faza cu cei 27 de ani nici tu nu știi...
Las-o asa barosane, sa-ti dea Dumnezeu sănătate!
Dumnezeu e ateu 'barosane' .
Da, gasesti... dar de ce sa astepti pana la 27 de ani ? Asta nu o inteleg .
Nu stiu daca ii pot spune talent in cazul meu, mai mult pasiune dar gasesc destule. Oricum nu cu talentul ar trebui sa le atragi ci cu personalitatea ta.
Faza era ca imi spusese unu ca sa nu imi stric viata ca trebuie sa ma gândesc mai mult sa ma distrez, asta era faza
Daca nu desenezi anime, da (desi pe weebs funtioneaza asta).
Spre exemplu... batman, joker, asasini astronomici
Eu sunt chitarist si oricarei fete i-ar placea sa îi cant din chitara, o serenada de aia care te taie pe inima.Deci e un plus as zice.
În multe cazuri, fetele frumoase s-au cuplat cu baietii mai putin frumosi dar talentati.La pictura, nu prea merge treaba, deoarece, pentru ca, este un talent mai degraba feminist.E doar parerea mea.Nu e rau ca esti talentat, dar nu vei curta pe nimeni cu hobby-ul acesta.Din nou, e parerea mea pers.
Dacă este talent de fete atunci cum Marii pictori Gen :Leonardo da vinci, leonardo Dicaprio, Vincent van Gogh. si inca mulți... Nu poti sa zici ca talentu de a picta sau a desena este de fata. Faci discriminarea! Bine nu oi fi eu ceva renumit nu vreau sa par rau. ))
Nu, nici vorba, eu nu fac discriminare, asta e adevarul vazut dintr-o parte.Ca mai exista bucatar barbat si ca moda s-a schimbat, e alta leguma.Sau ca fetele poarta haine barbatesti, la fel, o alta textila. Urasc doar cateva clase primitive, urasc pițipoancele, manelele, prostitutia, cocalarii etc.În schimb, nu am nimic cu negrii de culoare, LGBT, si altele de genul care nu ma afecteaza pana la un punct.
Un talent feminist?
Nu as zice asta...
Dintre artisti, 60-70% sunt masculi.
Poate ca auzi o fata sa zica ca ii place sa deseneze, dar nu si inseamna ca se descurca foarte bine la asta =]
Da, nu stiu, asa o vad eu din ansamblu, mai feminista.E ca si cum ai vedea o femeie la constructii.Mama mea a lucrat cu caramida, deci nu e o problema daca mai schimbam si locurile. Știi, e o veche zicală: "gusturile nu se discuta". Deci nu ne bagam nasul.
Fetele sunt atrase de fizic, nu de talent! Poate te vor aprecia, dar nu-si vor deschide picioarele pentru asta, poate doar sa le desenezi!
La fix. Macar se alege pictorul cu niste picioare senzuale cracanate Nu m-am putut abtine, scuze.