Numele utilizatorului meu este yinyang...adica in filozofia chineza 2 poli energetici... unul pozitiv si unul negativ... daca privim putin in jurul nostru vedem ca totul e compusul acestor 2 tipuri de energie...trecand de aceasta paranteza, vreau sa va refiefez faptul ca noi ca entitati unice detinem aceste 2 tipuri de energie...de aici deriva si actiunile noastre logice... unele bune, altele pline de ipocrizie si rautate...ca sa ajungem sa ne intelegem si sa fim Toti Pentru Unu trebuie ar trebui in primul rand sa lasam toate intrebarile de genul (daca se mai poarta blugi treisferturi) sau (aoleu... o dau online... =>faza cu nony) si sa ne documentam...sa invatam unul de la altul si sa ne ajutam atunci cand e nevoie...adica sa vedem acest site ca pe un sprijin nu ca pe un site unde foarte usor poti sa te certi... o seara placuta va doresc...scuze daca am gresit cate ceva pe aici dar e cam tarzior pentru mine... P. S. Haideti sa mergem sa bem un pahar de apa sau suc si sa cinstim pentru un drum luminat acestui site. VA PUP!
Mai, mai, mai, cat pe aci sa ma sperii. Usor mai Gabry mai. Sa stii c-o sa te urechesc eu putin, dar discutam noi in privat
Lumea e altfel decat o vezi domnisoara. Si oricat de multe vorbe s-ar spune, nu poti schimba nimic. Hai, ca stii vorba: lupul isi schimba parul, dar naravul ba! Conflicte vor exista mereu, oriunde. Fiindca suntem oameni, suntem invidiosi, rautaciosi si nu in ultimul rand ipocriti. Nu suntem roboti, avem vicii, avem sentimente. Si asta ne duce sa facem si lucruri rele. Hai capul sus, ca ma superi. Si daca ma superi, o incurci
De ce sa te schimbi, mie-mi place asa cum esti. Nu zic mai multe ca faci iar cornite.
Noi nu putem, sa schimbam site-ul!
Aici sunt persoane cu principii de viata diferite, nu putem sa le impunem anumite idei sau un anumit comportament. Putem doar sa le fim un exemplu demn de urmat.
Eu am incercat sa pastrez idea initiala a site-ului... Inca mai intru pe el... Inca incerc sa ajut... Mai mult de atat... nu cred ca vreau sa fac... Consider ca e suficient faptul ca imi fac timp sa ajut niste oameni fata de care nu am nici o obligatie si dintre care multi pun intrebari de plictiseala sau pentru a se afla in treaba.
@Flav eu pot schimba ceva: ma pot schimba pe mine! Si nu glumesc!
Da, vor exista conflicte, dar sa tinem cont ca aici nu este locul potrivit pentru un conflic!
Am spus ca ma pot schimba, nu ca ma voi schimba!
Si oricum, am pierdut timpul degeaba, vorbim numai noi doi!
Little_angel un copil trebuie sa auda asta de la mama ei, nu de la noi! Daca afla astea de la noi, ea ce-i mai spune mamei sale?
Gabry, ceea ce tu nu intelegi este ca noi nu vrem sa va naruim fanteziile... vrem sa le facem mai puternice, poate bazate pe CARTE, si nu pe ce ai vazut la televizor... Televizorul nu te educa, si in ora aia in care te uiti la H2O ai putea sa citesti iliada, unde iti este explicat mai clar ce reprezentau sirenele in mitologia greaca... adica la origine...
Anyway, sa ne intoarcem la fantezii. Eu am 18 ani, si inca mai cred in Mos Craciun. Nu ma intelege gresit, nu sunt absurda... la nivel rational stiu ca Mos Craciun nu exista. Poate mai corect ar fi sa spun ca eu cred in spiritul Craciunului... dar tu mai stii ce sarbatorim atunci? Pentru ca multi isi amintesc ca vine Craciunul si vom primi cadouri, dar putini se gandesc la nasterea Domnului... Eu vreau sa iti spun ca tot anul astept craciunul si uneori, vara, ascult colinde doar ca sa imi amintesc ca Sarbatorile chiar vor sosi...
Cred in basme, pentru ca ele sunt inspirate din viata. Din dragostea a doi oameni si luptele lor.
Eu cred in fanteziile mele si nimeni nu mi le poate spulbera! Pentru ca ele sunt undeva adanc, unde numai cei sinceri pot ajunge (in sufletul meu).
P. S. mama cate stupide o sa imi iau la raspunsul asta
Eu nu inteleg de ce fiecare incearca ca schimbe ceva cu toate ca nu are nici o putere ci doar vointza...pana la urma nu inteleg cu ce se alege...pana la urma eu consider ca cine o cauta o gaseste
by by
Si mie imi place sa cred ca totul poate si roz si frumos. Numai intelegere si pace. Dar din pacate nu este asa. In ultimul timp am ajuns la concluzia ca daca totul ar fi asa ar fi o adevarata plictiseala, o monotonie totala. Si ca putina culoare nu strica deloc. Dar pana intr-un punct, pana atunci cand se ajunge la ironie nesimtita si la jigniri.
PACE!
Gabry, sunt multe persoane care au zis: oke haide sa lasam orgoliul si invidia! Dar nu sa ajuns la nimic din pacate. Sunt de o varsta cu Gabry si o inteleg ft bine si acum nu suntem toti pentru unu.
Dyelutza era la o varsta destul de mare pentru ai spune ca nu exista sirene. Nu era mai bine daca ii spuneam noi, si nu afla de la altcineva care a inceput sa rada. Recunosc ca am ras si eu, dar toti copii sunt amuzanti. Pana si enigma ia explicat asta. Ceilalti au ras. Nu e rolul nostru sa explicam celor mai mici ce stim noi?
Sunt ft multi oameni rai si invidiosi pe acest site.
Dupa ce m-am certat cu cineva din cauza orgoliului, am observat ca aduce doar cearta.
Propun sai ajutam pe cei mai mici daca putem si sa nu fie certuri dintr-un stupid sau altceva!
O seara placuta