Crezi ca zodia are vreo importanta?Si gemenii sunt aceeasi zodie dar majoritatea sunt foarte diferiti(de la o extrema la alta). Deci nu are cum sa fie valabila chestia cu zodia.De multe ori sunt chestii generale. Dar de exemplu cum scrie si in zodiac (ex"azi zodia leu o sa primeasca o marire de salariu" si unul primeste dar altul saracu nu are nici acoperis asupra capului, dapai servici si mariri). Fiecare persoana e diferita in felul ei. Niciodata nu o sa se asemene in totalitate cazul tau cu al altuia, chit ca e vorba de zodie, familie etc. Importanta e persoana la care faci referire si cat de bine va intelegeti. Sper ca te'am ajutat.
Nu-ti pune mari sperante in horoscop.pe planeta suntem aproape 7 miliarde de suflete si doar 12 zodii...
De obicei, se potrivesc la perfectie.De exemplu fosta mea prietena era gemeni, iar eu balanta.Insa distanta dintre noi ne-a facut sa ne despartim.Si acum ne-am fi inteles de minune, dar suntem doua zodii foarte orgolioase, si noi nu putem retrograda" din calitatea de iubit", in cea de amic.