| Catalion a întrebat:

Ghinionul exista cu adevarat sau ti-l faci singur? Adica ce e ghinionul? E cumva o forta magica asemanator ca un spirit si te baga in belele cand te astepti mai putin? Daca te blesteama cineva o sa ai ghinion toata viata doar pentru ca asa a hotarat persoana care te-a blestemat sau daca crezi ca ai ghinion o sa te bagi singur si fara sa vrei in belele, ca o autosugestie mintala? Voi credeti in ghinion?

3 răspunsuri:
| another_emo_girl a răspuns:

Ghinionul, cum ai zis si tu, e o autosugestie mentala.atunci cand avem un esec, dam vina pe ghinion, si nu ne acuzam pe noi ca nu am muncit indeajuns de mult. dar, ok, intr-adevar, atunci, cand iti ies in cale anumite persoane care iti schimba viata in rau, poate fi considerat adevarat ghinion...

| tyana a răspuns:

Nu cred in blesteme si vrajitorii, insa e posibil ca anumitor persoane sa li se intample in mod repetat lucruri mai putin placute.De multe ori asa zisul "ghinion" este rezultatul faptelor, vorbelor sau alegerilor mai putin cugetate.Luam decizii proaste iar rezultatul il dam pe seama ghinionului.happy
Am observat insa ca e extrem de important ca in orice situatie sa gandesti pozitiv.Iti influenteaza in bine starea de spirit si ajungi sa recunosti ca pana la urma "in orice rau e si un bine"happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu crede in asa ceva. Ai in cine sa crezi si fii sigur ca te va ajuta si proteja. Nu te mai gandi la rele, gandeste pozitiv.