Da. Si nu ajuta numai pentru o dispozitie mai buna, dar in asociatie cu creierul, te ajuta sa vezi lucrurile altfel, dintr-o maniera mult mai organizata si mai calma.
Dar din pacate, tehnologia si metodele in care traim astazi, ne-au facut sa ne "astupam" aceasta glanda, involuntar sau voluntar.
Dar despre ce fel de exercitii vorbim aici? Pentru ca sunt foarte... vaste, sa zic asa, cam tot ce tine de aceasta parte.
Ooo, ia da-mi si mei aceste exercitii
Da, te ajuta. Daca poti sa observi, aceste exercitii sunt diverse forme ale meditatiei, intr-un cuvant. Asa poti sa iti pastrezi starea de constienta si de calmitate in orice situatie.
Linkul de la yahoo nu merge, pentru ca mi-ai trimis linkul de la mailul tau aparent.
Simti o schimbare... insa nu trebuie sa o definesti asa. Nu este ceva ce poarta o denumire exacta. Este o senzatie oarecum. Schimbarea se produce in mintea ta. Cand o sa privesti totul cu calm, intelegere, la care as adauga perspectiva celorlalti, atunci o sa vezi cum arata lucrurile in ansamblu.
De exemplu, atunci cand te eliberezi de ganduri, nu o zici ca te-ai eliberat, pentru ca asta este un gand deja. Stii ca te-ai eliberat cand nu o sa mai intrebi asta.
Dar depinde ce schimbare cauti tu, ce cauti cu adevarat?
Sigur e psiholog? I-ai vazut diploma? Ai constatat ca are drept de libera practica? Sau e doar un escroc?
Vezi psihologii cu drept de libera practica pe https://www.alegericpr.ro/images/registrul_unic/RUP_GENERAL_partea_1.xlsx
daniel2588 întreabă: