Eu cu rabdarea chiar stau bine. Dar pot spune ca uneori putina hotarare si ceva grabire a lucrurilor nu strica
Buna, intr-o oarecare masura e adevarat, rabdarea uneori e bratare de aur, cei care asteapta pot avea de castigat, insa nu poti mereu sa stai sa astepti ceva, daca iti doresti ceva cu adevarat trebuie sa actionezi cumva, sti cum e, nu vine muntele la tine, ci tu mergi la munte.Adica daca iti doreti ceva, e bine sa astepti, sa ai rabdare, dar nu poti sa stai cu mainile in san, fara sa faci ceva ca sa ai parte de acel lucru bun, sau ce-o fi...
Intr-un fel da dar mai degraba lucrurile bune vin celor care fac ceva pentru a le avea
Interesant citat. Te duce cu gandul la meditatie, si intr-un fel te sfatuieste sa nu iei decizii pripite. Cel putin asa il interpretez eu. Astept si alte pareri.
Eu cred ca bad things come to those who think that good things come to those who wait
Sunt momente cand trebuie sa ai rabdare, dar vine si vremea cand trebuie sa actionezi.
Inca mai astept. Te anunt cand ajung lucrurile bune la mine. Sper ca in curand. Din pacate nu cred.
Nu prea.Cred ca lucrurile bune sunt facute pentru cei ce vor sa le vada si pentru cei ce stiu sa se bucure de lucruile marunte. Da, trebuie sa fi rabdator in sensul ca trebuie sa iti oferi tie timp pentru a te cunoaste, daca esti impacat cu propria persoana poti sa te bucuri de ce este injurul tau.Nu poti sa fi fericit atata timp cat esti dezamagit de propria persoana, nu exista lucru mai dureros decat acesta
Nu.Aici nu astepti, ca viata nu e plimbare e lupta.Am mai auzit citatul asta si mi se pare de un optimism naiv probabil spus de vreun optimist naiv.Totul tine de tine si cat de bine stii sa iei viata in maini, in fond nu te face soarta pe tine tu iti faci viitorul.Asteptarea duce la agonie.