| Ale_8242 a întrebat:

Greşelile se iartă sau se plătesc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iertarea este trecerea cu vederea peste ele. O greseala imensa nu-ti poate fi stearsa din minte, asa cum se intampla cu eventimentele deosebite care te marcheaza. Lasi in voia sortii, dar este imposibil sa uiti de ea(aici depinde de gradul acel greseli). In timp, nu te mai deranjeaza si apare iertarea.
Cand vezi ca ai gresit, te simti prost, ai o senzatie ciudata. Daca nu platesti greseala ta prin pedepse/porunci, o platesti in sufletul tau si cred ca asta este cel mai rau lucru.

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pedeapsa. Iad. Flacari. Dracudevil
Nu chiar.Nici una nici alta de fapt.Cine iarta nu uita si cine te face sa platesti pentru greseli se insala, are remuscari si infunda de doua ori mai mult Iad-uloh go on

| Malvina24 a răspuns:

Se iarta! Eu asa sunt de parere! nu suntem noi nimeni ca sa judecam pe altii, greseala e greseala! A gresi e omeneste, cu totii gresim si vrem sa fim iertati, asa cum spunea si Iisus Hristor in Tatal nostru:''si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri''Eu mereu am iertat pe cineva chiar daca mi-a facut mult rau sau m-a facut sa sufar in adancul sufletului l-am iertat, am fost suparata pe moment apoi am uitat!

| Hmmmm a răspuns:

Ambele! pentru mine greselile mereu se platesc inainte d a se ierta.indiferent ca sunt ale mele sau ale altcuiva.
acum depinde si d greseli. unele greseli nu se iarta. d ex nu suport sa fiu mintita si la mine minciuna nu se iarta.

| DeXxa a răspuns:

Se uită...

| Mihaela_2782 a răspuns:

Eu cred ca toate greselile se platesc. Poate nu imediat dar se platesc de-a lungul vietii.

KARMA?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de caz, dar asa cum bine spune si Iza, ambele, sunt greseli care se iarta greu, dar se iarta in cele din urma, dar cata pentitenta trebuie pana sa ajungi la inima celui ranit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca oferi ca rasplata iubire sau iertare, la persoana care ti-a gresit / care te-a facut sa suferi, atunci ai toate sansele ca proprile greseli (pacate) sa iti fie iertate.
Oxigenul poate exista fara noi, dar noi nu putem exista fara oxigen. Sa ai parte numai de iubire! happy