Îți recomand ce ți-au recomandat și ceilalți care nu-s din grup: să te distanțezi de acei indivizi și să-ți cauți oameni compatibili cu tine, felul tau de a fi și pasiunile tale.
Este varsta cand toti micii cocalari isi cresc muschii, ca sa se laude cu ei altor baieti, ca pe fete oricum nu le intereseaza muschii.
Cauta-ti si tu o prietena sau un prieten bun si ocupa-ti timpul mai frumos, fara sa te mai intalnesti cu oameni cu care nu ai nimic in comun.
Asa e adolescenta, fiecare vrea sa iasa in evidenta.
Daca tu nu te simti confortabil cu ei... retragete usor usor si aia e.
Dacă ieși din grupul ăla vei fi singur fără prieteni poate câțiva ani până o să mergi la facultate sau o să te angajezi.
Și tu ce propui să fac în situația dată
Să rămâi în grup și să fiți toți prieteni.
Dacă asta e prietenie, eu sunt popă
Ce vrei tu trebuie să fi ca ăia bătăuși sau ca ăia frumoși.
Ca fapt divers - când unul nu mai era într-un grup ceilalți râdeau de el.
D-aia nu mai pot eu de gura lumii
Faci ce vrei
Cine te ține frate lângă așa falsuri cu forța? Nu sta langa asa... ăștia te vor vinde si te vor minte până nu vei mai ști de tine daca vezi ca nu sunt ce trebuie te minte te vinde sunt falși cu tine atunci ce cauți printe așa speci fratele meu? Cine te ține cu foarța acolo? Fugi frate de acolo urgent aia nu sunt prieteni Adevărați.
In fata unui prieten nu te dai jmecher si nici smardoi nu asta înseamnă sa fi prieten Adevărată intre doi prieteni Adevărați nu există competiție cine este mai jmecher sau mai frumos asta nu este prietenie Adevărată ești intr-un loc greșit îia nu sunt prieteni Adevărați.