| iKronstadt a întrebat:

Gura femeii este singurul perpetuum mobile adevărat?

24 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce inseamna perpetum mobil?

| iKronstadt explică (pentru mgtow):

Ceva căruia îi dai doar un impuls, și reacționează la nesfârșit, fără să mai faci vreo intervenție happy

| mgtow a răspuns (pentru iKronstadt):

Depinde de caz, poate reactiona pana cand se termina resursele iar apoi isi muta instalatia in zona cu minereu activ.

| iKronstadt explică (pentru mgtow):

laughing Da, ai dreptate cu faza asta. Unde mama dracu' s-a dus romantismu'?
P.P. Sunt supervizat. Tocmai mi-am luat o felie dupa cap big grin

| Hmmmm a răspuns:

E vorba de "creier"...

| harciog a răspuns:

Ma baiete si nu vrea nici o gura de palinca sa vorbeasca si ea mai rational.Numai si numai aiurea.

| 4b a răspuns:

laughing never

| Wehrmacht a răspuns:

Nici nu stiu la ce sa ma gandesc...

Adica vrei sa zic ca vorbeste non-stop
sau te referi la sex?

| iKronstadt explică (pentru Wehrmacht):

laughing Ai dreptate, cu gura se pot realiza multe big grin
Este vorba despre cicăleala aia a femeii, care te sapă de arăți ca Sfinx-ul, la sfârșitul teoriei laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresit. Aia e o chestie care merge fara sa consume energie. Gura femeii maninca ceva, ne haleste noua nervii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este scris; femeia cicalitoare este ca o streasina ce picura intruna.iar limba clevetitoare este ca o vipera ce picura venin direct in ureche.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cine-i umbla prin gura

| iKronstadt explică (pentru anonim_4396):

Din câte știu eu, nimeni. Dar, o să-i umblu eu cu o directă de stânga big grin dacă nu înțelege faptul că orice moară trebuie oprită periodic pentru reviziewinking
Eu îi spusei cu ceva timp în urmă care-i faza, dar văzui că nu prea dădu ascultare. Presimt o corecție preventivă big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru iKronstadt):

N-ai ce sa-i faci fratemeleu, cand se imbata face jalba si te trizesti cu e-mail de amenitare ca te pilmba prin toate trebonalele, ca i-a uite ce-a facut mangafauaaa, mate-fripte. coate-goale laughing si daca nu inctezi risti sa stai la arest pe perioada nedeteminata, fraza luata din contractul individual de muncawinking

| richarddawkins a răspuns:

Depinde de fiecare hai sa nu generalizam

http://sondajdeopiniecenonreligieai.blogspot.com/

| angelicsin a răspuns:

Perpetuum mobile? laughing depinde, daca intervii sau nu laughing daca nu interfii deloc DA!

Răspuns utilizator avertizat
| SoniaRocs a răspuns:

laughing) nu chiar tot timpul

| iKronstadt explică (pentru SoniaRocs):

Facand abstractie de avatarul tau (pe site, fiindca in gand deja pacatuiesc!), inclin sa-ti dau o oarecare dreptatewinking Cum adica "nu chiar tot timpul"?

Întrebări similare