Ceva căruia îi dai doar un impuls, și reacționează la nesfârșit, fără să mai faci vreo intervenție
Depinde de caz, poate reactiona pana cand se termina resursele iar apoi isi muta instalatia in zona cu minereu activ.
Da, ai dreptate cu faza asta. Unde mama dracu' s-a dus romantismu'?
P.P. Sunt supervizat. Tocmai mi-am luat o felie dupa cap
Ma baiete si nu vrea nici o gura de palinca sa vorbeasca si ea mai rational.Numai si numai aiurea.
Nici nu stiu la ce sa ma gandesc...
Adica vrei sa zic ca vorbeste non-stop
sau te referi la sex?
Ai dreptate, cu gura se pot realiza multe
Este vorba despre cicăleala aia a femeii, care te sapă de arăți ca Sfinx-ul, la sfârșitul teoriei
Din câte știu eu, nimeni. Dar, o să-i umblu eu cu o directă de stânga dacă nu înțelege faptul că orice moară trebuie oprită periodic pentru revizie
Eu îi spusei cu ceva timp în urmă care-i faza, dar văzui că nu prea dădu ascultare. Presimt o corecție preventivă
N-ai ce sa-i faci fratemeleu, cand se imbata face jalba si te trizesti cu e-mail de amenitare ca te pilmba prin toate trebonalele, ca i-a uite ce-a facut mangafauaaa, mate-fripte. coate-goale si daca nu inctezi risti sa stai la arest pe perioada nedeteminata, fraza luata din contractul individual de munca
Depinde de fiecare hai sa nu generalizam
http://sondajdeopiniecenonreligieai.blogspot.com/
Facand abstractie de avatarul tau (pe site, fiindca in gand deja pacatuiesc!), inclin sa-ti dau o oarecare dreptate Cum adica "nu chiar tot timpul"?
Gass93sv întreabă: