anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Guvernarea Romaniei, unde s-a gresit si cand, se poate repara? si cum?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la inceput sa gresit...reparatii nu prea se mai fac...doar asa mici petece.

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Tot ce se intampla acum se datoreaza cred si asta este parerea mea personala, deoarece alegerea presedintelui nu trebuia la 5 ani. Alegerile palamentare si cele presedentiala ar fi fost mai bine daca se faceau toate la 4 ani, moment in care se puneau la punct toate disputele politice.

regis
| regis a răspuns:

Si eu sunt convins ca s-a gresit in '90. Cred ca s-ar putea repara doar printr-o dictatura temporara, de genul guvernarii septembriste din 1940. Insa sunt prea multe de sacrificat - relatia cu UE, cu NATO si... mai multe vieti omenesti.

| remus a răspuns:

Gresala este veche si cu radacini adanci, s-a gresit atunci in 89 cand au fost alesi din nou comunisti, securisti si pupincuristi in fruntea tarii, cestia trebuiau adunati si pusi la munca fortata, se facea curatenie si trebuia primit regele in tara, de reparat... cam greu dar nu imposibil, totul depinde de acest popor umilit si lipsit de vointa in bine cu adevarat. deschis ochii bine la alegerea presedintelui, votarea referendumului privind reducerea nr. parlamentari, modificarea constitutiei, tavalugul a inceput sa se rostogoleasca, de noi depinde totul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sustin ca nu depinde de noi, se fura saci cu voturi electorale si atunci pentru ce mergem la vot? Nu multumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se tot repara din 90 dar nu sint decit cirpaceli. E ca atunci cind frecventezi un meserias cu ceva si, el stie ca nu ai unde te duce, tragindu-ti o cirpaceala menite sa nu reziste nici 2 saptamini sa poata iar sa-ti ia banii.Asa cum a spus Paller sau Brucan in 90;-Romania va fi o tara intr-adevar capitalista numai atunci cind va disparea si ultimul om care a trait in comunism. L-am urit pentru asta dar acum il inteleg.Intrebi de greseli? Uite de vezi ca orice ne trebuia numai o criza politica nu si toti politicienii sint impasibili urmarind guvernarea. E ca si cum ai lua comanda unui vapor care se scufunda.