Ar trebui sa va dati am2 seama unde ati gresit... ea nu cred ca era vinovata la inmormantare, ca facea capricii, era ceva dificil.incearca sa o intelegi, cum poate si ea te intelege pe tine. e decizia ta daca vrei sa renunti sau sa lupti...eu una iti doresc doar sa fii fericita.:*
ai grija de tine! oana.
Stef calm calm. crede-ma ca am trecut de 2 ori prin asta dar concluzia trasa de mine a fost ca mi-am irostit timpul degeaba, atata timp cat nu raspunde la telefon inseamna ca nu-i pasa de tine cu toate ca ai incercat sa o aduci cu picioarele pe pamant! viata merge mai departe nimeni in viata asta nu iti este prieten nici macar tu, nu stii cand te ia gura pe dinainte! uit-o si mergi inainte ca o viata ai si nu merita sa te consumi! succes
Toata lumea e vulnerabila cand e cazul de un deces in familie, si la ea e la fel si poate ca acum vede lucrurile altfel ca inainte, si vrea sa se descarce pe cineva.
Tu sa ii fi alaturi si sa lupti pentru prietenia voastra(binenteles daca si tu ti la ea).
P. S.:incearca sa nu o mai "critici" doar in cazuri mai grave
Sincer si eu am trecut prin situatii asemanatoare. Este o perioada mai grea din viata ei, asa ca nu o lasa singura si fii o prietena loiala in continuare si ajut-o sa treaca peste perioada. Eu asa am facut si acum suntem mult mai stranse decat inainte. Daca mai vrei sfaturi poti orcand sa te bazezi pe sprejinul meu.
Toti prieteni te dejamagesc la un momendat sau nu iti acorda asa multa atentie ca inainte asta poate din cauta ca nu vorbiti deschis, incearca sa vorbesti clar cu ea sa ii spui ce nu iti convine si ca nu iti place atitudina ei Bafta si sper sa reveniti la prietenia pe care o aveati inainte
Daca uh chiar ti la ea lupta nu te da batut ...incearca sa fi mai intelegator si sa fi alaturi de ea la bine si la greu ca un prieten adevarat
anonim_4396 întreabă: