Hey uite cateva:
1.• Îmi place parfumul tãu, îmi place cum te îmbraci, îmi place când râzi, când plângi, când taci.
2.• Fiecare moment e un nou inceput, viata merge inainte, indiferent de ce-ai facut!
3.• Lasa-te purtat de vant. Va fi bine, pe cuvant!
4.• Da` îmi plac momentele alea în care iei foc cã nu vreau sã-mi dezvãlui sentimentele!
5.• Orice lucru bun ìn viata e ilegal, imoral sau îngrashã. .
6.• Si daca-i fi un zmeu, as vrea sã fiu eu vântul, sã am grijã sã n-atingi niciodatã pãmântul.
7.• Ai ridicat din prima cu tupeu cortina ce acoperea teatrul viselor din sufletu` meu.
8. mi-am dat seama ca viata.este ca un bal mascat! Dupa ce toata lumea si-a scos masca. distractia s-a incheiat!
9. Dragostea nu are nevoie de cuvinte, însa cuvintele au întotdeauna nevoie de dragoste.
10.Viseasa ca si cum ai trai o vesnicie, traieste ca si cum ai muri maine!
11.Noi suntem doar îngeri cu o singura aripa, nu putem zbura decât îmbratisati.
12.Va veni timpul cand o sa vorbim din nou`. eu o s rad de multe. iar tie o sa-ti para rau`."e exact ca o stea... o vezi doar cand vrea...de aia esti nebun dupa ea
13.~ "E periculos să iubeşti! Iubirea e ca un drog. La început ai senzaţia de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, încă nu e un viciu, dar îţi place senzaţia şi îţi închipui că o poţi ţine sub control. Te gândeşti la persoana iubită vreme de două minute şi uiţi de ea vreme de trei ore. În scurt timp însă, te obişnuieşti cu acea persoană şi începi să fii complet dependent de ea. Acum te gândeşti la ea trei ore şi o uiţi două minute."
Nu stiu ce se va intampla in viitor, dar acum as vrea sa-ti spun... un final grandios:"te iubesc":*:*:X:X
raullik007 întreabă:
CristinaElena01 întreabă: