Mentalitatea unor anumiti oameni... ce poti sa le ceri? Mie nu mi se pare cine stie ce o fundita de aia.important e sa ajuti persoana respectiva, dar vad ca anumite persoane cum spui si tu au inceput cu" dau fundita" etc ...cu ce ne ajuta ca se dau fundite?
Poi asta gradul de gandire,''in Romania'', draga oana! Eu zic sa te obisnuiesti... eu fac resurse
Da... au tot inceput sa apara pe site intrebari care se termina cu " dau funda" cred ca este datoria fiecarei persoane care a pus o intrebare sa acorde raspunsul castigator... e molipsitoare chestia asta la incput am vazut o intrebare de genu acum sunt cu zecile aiurea cred ca trebuie sa neglijam acest comportament neadecvat site-ului...
U inteleg daca avem mai multe raspunsuri la o intrebare[sh unele sunt la misto] la ce ajuta?:O
Castigam cv...eu crd ca no
Si eu am raspuns la o asemena intrebare, dar din plictiseala exact cum sunt puse si aceste intrebari "dau fundita"
Si eu am raspuns la o asemena intrebare,dar din plictiseala exact cum sunt puse si aceste intrebari "dau fundita"
Si eu am raspuns la o intrebare, dar din plictiseala exact cu sunt puse si intrebarile "dau fundita"
Si eu am raspuns la o intrebare,dar din plictiseala exact cu sunt puse si intrebarile "dau fundita"
Noi suntem aici pentru a da raspunsuri bune, pentru ajutor...nu pentru fundita! Dar cei care pun asa probabil au impresia ca vor primi mai multe raspunsuri
Stii oana, ma gandeam chiar ieri sa raspund cuiva care oferea fundita, ca nu este o gluma buna. Suna jenant, ca si cum ai scutura o oala cu graunte sa auda gainile si sa vina sa ciuguleasca. Suna a momeala sau haideti raspundeti, faceti concurs cei care ravniti o fundita cu orice pret. Nu cred ca sunt multi pe site care isi doresc cu disperare fundite asa... la norma, in speranta ca vor deveni experti, deci...
Eu sunt nou pe site.asa ca imi spune si mie care e treaba cu funda? la ce ajuta? cu ce iti face viata mai buna?
Zici ca e concurs" dau funda pentru...", fundite la promotie sau ce? parerea mea
Este adevarat.
Eu cred ca este un fel de concurs.Sau un fel de lucru care il faci in timpu liber.Si da ai dreptate este o mituiala!
userul7200 întreabă:
AnemonaP întreabă: