Ar fi benefica introducerea unei astfel de categorii. Macar asa, cei care NU sunt interesati de subiect sau de nesfarsite polemici, nu vor intra pe categoria respectiva, evitand astfel disputele.
Mie mi se pare ceva pozitiv. Asa cum si la rubrica Dragoste si Sex ar trebui separate cele 2 fenomene desi oarecum se leaga intre ele.
Nu sunt de acord. Mi-ar placea sa nu se mai vorbeasca despre acest subiect. Este prea intim si nu are ce cauta pe un site sau forum. Credinta o avem in sufletul nostru si nu o punem la taraba, nici nu acuzam pe altii ca sunt mai putin crestini sau ne mandrim cu religia ca ar fi mai buna decat alta. Cred ca acest subiect trebuie sa ramana inchis. Nu vom ajunge la nici un rezultat, in schimb ne vom face dusmani, vom jigni si vom fi jigniti, batem campii, ne uram si ne facem pacate gratuit. Daca nu mai vorbim despre acest subiect nu vom mai fi impartiti in crestini si atei, ortodocsi si catolici, practicanti si nepracticanti, etc. Sunt convinsa ca daca nu am fi avut atat de des subiectul acesta pe rol, as fi avut si toti am fi avut mai multi prieteni aici. Simplul fapt ca eu sunt catolica ma face dusman al lui @zorialbi, in opinia lui, sau dusman al lui X care s-a declarat ateu. Wooow ce crima! Sa ne respectam pentru sfaturile pe care le dam, pentru ceea ce ne leaga si sa ne vedem fiecare in intimitatea sufletului de partea spirituala. Sa ramana doar prietenia, ajutorul si respectul intre noi!
Mi-e total indiferent subiectul religie, insa as vrea sa fie inclus in recomandarea dinaintea trimiterii unei intrebari pe site, un mesaj, prin care sa fie rugat utilizatorul respectiv sa foloseasca inainte motorul de cautare, pentru. a se evita postarea acelorasi intrebari sub zeci de exemplare, luna de luna. Cea mai faimoasa, este cea cu oul si gaina de care-s satul s-o tot vad, dar multe altele-s deja-n zeci de reproduceri pe site, sub nick-uri diferite, postate de aceleasi persoane, probabil. Stai asa! Nu era acum vreo 6-8 luni, parca, o categorie- Religie? Cum a fost inlaturata, inseamna ca n-a fost eficienta, cum spunea @Oliana, subiectul asta naste multe controverse, antipatii.
Nu cred ca e nevoie de o rubrica speciala. Daca exista nedumeriri, mai ales ale celor tineri, in legatura cu necesitatea de a citi Biblia sau o alta informatie de acest ordin, intrebarile pot aparea le rubrica Educatie si cultura generala, daca cineva are indoieli in legatura cu importanta pentru sufletul omenesc a spiritului religos, poate posta la rubrica Stiinta si filosofie.Nu sunt adepta vestitului principiu "crede si nu cerceta"; cred ca orice idee poate fi exprimata insa important, ca si in muzica, este tonul.Agresivitatea si jignirile, de orice fel nu numai pe teme religioase, ar trebui excluse cu desavarsire.Fiind acest site un mic univers uman, normal ar fi sa apelam la un alt principiu care ne ajuta sa traim in armonie unii cu altii:"Traieste tu si lasa si pe altii sa traiasca". Numai bine.
Eu una as mai introduce o rubrica "Expertii va raspunde"
Aici se pun cele mai indecente & rusinoase intrebari.Ar fi ceva.Sa vezi cum creste brusc numarul de experti
Chiar nu reusesc sa inteleg de ce produce atata frustrare unora termenul de expert! Crede cineva ca e vorba despre extraterestri? Care fac teribila"crima"de a se ascunde printre oameni obisnuiti? Lasati naivitatile:chenarul acele nu ascunde omul! Si fara el oricare dintre noi ar fi acelasi.Numai ganduri bune!