| Luca77777777 a întrebat:

Hai salut, cine este de acord cu mine ca la TV au ajuns sa exagereze cu absolut orice rahat doar ca să facă raiting? Inainte nu era asa, dar acum pare ca le-au luat mințile banii și nu înțeleg cum oamenii sunt atât de creduli când vine vorba de știri și mass-media, mi-e scârbă când le aud pe prezentatoarele alea ca se vaita atâta pe toate subiectele de criza în paralel cu realitatea în care trăim. La fel de bine în magazine full, în trafic full, peste tot full de oameni mai ceva ca înainte... pai doar la TV nu are lumea bani? Sau ei nu au raiting fără sa mănânce rahat ca și pana acum.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Nu ma mai uit la TV de foarte mult timp și sunt foarte linistita.Cand îmi spune cineva despre ce s-a întâmplat.din nou, ridic din umeri pentru ca prefer sa fiu mai atenta la lucurile din jur decât la un TV.
Realitatea e baza.

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Televiziunea a fost dintotdeauna la acest nivel, nu s-a schimbat cu nimic.

| ionur a răspuns:

Dacă un om ajunge sa creadă ca bani sunt totul și ca bani îi poate aduce fericirea adevărat săte aștepti la orice este cel mai rau de la așa oamenii ei nu știu cei aia sa împărțit și ce este cu adevărat fericire adevărată pentru ei bani si atata altceva nu-i interesează si nu le pasă si daca te vede ca faci un bine cu bani sau ajuți pe cineva îți vor spune ca este greșit pentrucă banii le-a luat mințile și locomia din ei de a vrea mai mult si tot mai mult o sai distrugă cu tot cu bani lor pentru asa oamenii doar bani vor vedea în fata ochilor lor nimic altceva doar bani vor conta Pentru așa oamenii. Și pentru bani eu cred cu adevărată că oamenii aștia pot fi în stare de orice mise face scârbă căi numesc oamenii.