| Voro a întrebat:

Hai salut si sarbatori fericite! Ce faceti de revelion? Unde il faceti si cu cine? Ce preferati sa consumati ( sa beti, mancati )? Niste intrebari ridicole, dar chiar sunt curios.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu stiu unde apuc sa dorm ca pe 1 incep la 5 dimineata munca

| RAY a răspuns:

Sarbatori fercitie si tie si un an minunat, stau cu parintii, sarmale, prajitura etc pentru mine revelu e nimic, nu stiu ce se agita uni asa mult

| R0R0 a răspuns:

Hei!
Stau acasă, cu familia.
Mancam peste(e o traditie). O sa bem suc laughing

| syd a răspuns:

Pe strazile pitoresti ale orasului meu mort cu un prieten bun, mai mult ca sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia uite-l și pe ăsta. Așa faci și pe stradă, asaltezi lumea cu întrebări din astea?

Ești pe dreacu curios.
Și nu mai rânji.

| Voro explică (pentru anonim_4396):

Prietene, avand in vedere ca este un site social ideal pentru intrebari am tot dreptul sa ma adresez cu ce fel de intrebare vreau, fie ca te deranjeaza pe tine sau pe oricare altu, fie nu. Nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine, consider ca esti un pustan fiert si cocotat, ai grija ce faci, salut.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Voro):

Nu sunt prieten cu tine.
Sunt niște întrebări ridicole, chiar tu ai spus, și mai sunt tone pe paginile anterioare.
Chiar așa, te roadea pe tine curiozitatea la doișpe noaptea de ce fac niște necunoscuți? Hai bă, fii serios.

| Voro explică (pentru anonim_4396):

''Prieten'' era o forma de adresare, nu te consider si probabil nici nu te voi considera un prieten. Intr-adevar, eram curios ce face lumea si iti repet, este un site pentru intrebari, vei vedea sute, mii de intrebari care sunt sau ti se par tie ridicole, fiecare dintre noi are dreptul la orice intrebare ATAT TIMP cat este pusa in limita bunului simt. Eu iti propun sa lasi ciocu mic, sa scapi de atitudinea asta murdara fiindca nimanui nu-i sta bine cu riduri, daca ma intelegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorm! laughing Daca in timpul anului pe mine ma ia somnul pe la 3-4-5 dimineata de revelion adorm lejer la 21.

Si vreau musai salata de ton, mi-e pofta in draci si poate si una de fructe. Mmm..si niste inghetata mega top gun si cel putin 3 tuburi de boni bon.

| ishallhelpyou a răspuns:

Got a few options for that, sa vedem:
- acasa, singur in liniste;
- cu familia;
- cu prietena;
- cu niste prieteni (in orasul meu);
- cu niste prieteni (in Bucuresti).

De baut, alcool cat sa ne ametim, de mancat. acolo sa nu murim de foame laughing