| marrr a întrebat:

Haideti ca asta e prea de totstraight face. Lasi un raspuns la o intrebare, te trezesti cu acea persoana ca vine si ea prin intrebarile puse de tine pe TPU si iti lasa un raspuns in care te numeste pitipoanca, fara macar sa stie nimic despre tine. Doar din simplul fapt ca nu a vazut ceea ce ar fi vrut in raspunsul dat de tine. Cat de ipocrit sa fii?straight face
Nu-mi place sa arunc cu injuraturi sau criterii la adresa cuiva, dar ma deranjeaza cand vad cate-un stupid dat din ura si un raspuns care vine in urma unuia dat de mine. De unde pana unde a tras concluzia ca sunt pitipoanca, din intrebarea pusa de mine? Super tare, din cauza acestor oameni ajungem asa cum suntem si ne mai intrebam de ce.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Marrr ce naiba? Din atata lucru te superi? Daca as avea euro cate voturi de stupid & nefolositor am mi-as putea deschide o afaceresmug
Stai asa sa vezi cand iti sunt raportate intrebarile fara motiv.Ideea e sa fi cat de zen poti.Si trebuie sa poti multlaughing
Trebuie sa abordezi situatia cu relaxare.De ce sa te superi pe niste caractere virtuale?tongue

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Marr nu ai ce face în general oameni sunt răutăcioşi şi cu asta ar trebui să te obişnuieşti, pentru că vei întâlni multe lucruri de tipul asta în viaţă. Natura omului e de a-şi forma prejudecăţi aşa că nu lua în seama. Dacă cineva îţi dă stupid, dă-i pace că oricum nu-ţi ia nimic şi nu-ţi dă nimic. Şi numărul de stupid pe care le ai nu te defineşte ca persoană. Ignoră, asta e răspunsul! Baftă!

| marrr explică:

Pentru ca in spatele acestei lumi virtuale se afla cate un OM care traieste in tara asta si se mira de ce ajungem mai prejos decat orice alta tara din Europa. Dar ma invat minte, ca de-astia ca ei gasesc peste tot.

| JustMe a răspuns:

Ai dreptate. Si eu am fost insultata aici pe TPU, la raspunsuri date de mine si pe privat. In fine, eu ignor aceste lucruri, dar oricum nu e corect.

| Emeraude a răspuns:

In cazul unora, injuraturile sunt meritate.
In cazul altora, prostia celui care injura depaseste limita legala, dar n-avem ce-i face.
Din orice perspectiva ai privi, obisnuieste-te: this is the life!

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Marrr e si prost siteu la cate injuraturi am primit eu sau cati sau plans de mine si m-au facut in toate felurile, asta e, sunt josnici toti nu te cobora la nivelul lor te sustin.