Marrr ce naiba? Din atata lucru te superi? Daca as avea euro cate voturi de stupid & nefolositor am mi-as putea deschide o afacere
Stai asa sa vezi cand iti sunt raportate intrebarile fara motiv.Ideea e sa fi cat de zen poti.Si trebuie sa poti mult
Trebuie sa abordezi situatia cu relaxare.De ce sa te superi pe niste caractere virtuale?
Marr nu ai ce face în general oameni sunt răutăcioşi şi cu asta ar trebui să te obişnuieşti, pentru că vei întâlni multe lucruri de tipul asta în viaţă. Natura omului e de a-şi forma prejudecăţi aşa că nu lua în seama. Dacă cineva îţi dă stupid, dă-i pace că oricum nu-ţi ia nimic şi nu-ţi dă nimic. Şi numărul de stupid pe care le ai nu te defineşte ca persoană. Ignoră, asta e răspunsul! Baftă!
Pentru ca in spatele acestei lumi virtuale se afla cate un OM care traieste in tara asta si se mira de ce ajungem mai prejos decat orice alta tara din Europa. Dar ma invat minte, ca de-astia ca ei gasesc peste tot.
Ai dreptate. Si eu am fost insultata aici pe TPU, la raspunsuri date de mine si pe privat. In fine, eu ignor aceste lucruri, dar oricum nu e corect.
In cazul unora, injuraturile sunt meritate.
In cazul altora, prostia celui care injura depaseste limita legala, dar n-avem ce-i face.
Din orice perspectiva ai privi, obisnuieste-te: this is the life!
Marrr e si prost siteu la cate injuraturi am primit eu sau cati sau plans de mine si m-au facut in toate felurile, asta e, sunt josnici toti nu te cobora la nivelul lor te sustin.