| EoFetitza a întrebat:

Haideti sa facem o discutie despre trasaturile si manifestarile specifice romanilor.Care dintre acestea pot fi considerate ca expresie a specificului national al romanilor? cel mai complet raspuns fundita

1 răspuns:
| Alexa_4468 a răspuns:

Pai mie mi se pare ca romanul este unic sincerlaughing. Avem o serie de exprimari si exteriorizari incredibile si rar intalnite, noi putem injura aproximativ 2 ore neintrerupt fara sa repetam injuratura, la noi in tara mamele cu nou nascuti se duc la munca si nu au bani nici macar sa. i creasca, guvernul si presedintele ne fura pe fata, ne place caterinca, mancatul semintelor, maneaua si ne dam in spectacol! Ne aratam telefoanele de ultima generatie "accidental"( mi s-a intamplat asta la o terasa), ne place sa aratam ca avem bani dar acasa bate vantul in frigider, molestam adolescente de 13 ani pe tocuri si cu fusta scurta ( ele o cer), nu legalizam marijuanna dar legalele(anumite droguri legale contin 95% substante chimice) sunt peste tot( asta va omora 1/4 din populatie dupa parerea mea in decurs de cativa ani), vrem sa facem teren de golf ( ideea lui elena udrea) dar noi nu avem o strada pana acolo pentru ca "pamantul de pe luna" nu se poate numi strada si multe altele. Cred ca as putea gasi sute de lucruri tipice romanilor insa nu as avea timp sa le scriu!
pup:*