Eu am doar femei perfecte in descrieri, care fizic nu sunt cine stie ce.
Ma incadrez cu inaltimea si culoarea ochilor,, am 1, 83, ochii caprui spre negri, saten cu variatii, cand spre blond, cand spre mai brunet.
Nu sunt slab, nici gras ci potrivit, nici musculos in sensul ca detinitivare la sala, ci am si eu acolo cat sa nu ma fac de ras.
Blond/ saten, palid ori nu foarte bronzat, orice înălțime (si 160 e ok), mai slăbuț, fara par facial. Orice culoare de ochi
Nu-l mai căuta. Ia-l direct pe Ilan Laufer că are toate calitatile pe care le cauți.
Cu toata "inteligenta"... exista barbat perfect/femeie perfecta? Nu stiu, intreb si eu...
In prezent esti fata cand vei deveni femeie vei fi mai iluminata la creier, adica speram sa fie asa
Daca raspunsul era pentru mine, "Girl"... Draga Ray, tocmai pentru ca sunt deja femeie stiu ca perfectiunea nu e niciodata reala si ca realitatea nu e niciodata perfecta.
Daca ma insel si raspunsul nu imi era adresat, scuza-mi interventia.
Portretul robot pe care l ai expus aici nu ți garantează ca te vei îndrăgosti automat de un băiat care arata asa. De fapt persoana de care te vei îndrăgosti poate sa arate total diferit. Pentru ca chimia, compatibilitatea dintre doua persoane poate fii complet diferita de ceea ce credem înainte
Nu ma pot fixa pe o anumita culoare de ochi sau de par pentru ca exista barbati frumosi din toate categoriile: atat bruneti cat si blonzi sau sateni, atat cu ochi negri cat si cu ochi caprui, albastri sau verzi. La inaltime trebuie sa fie cel putin cat mine, preferabil mai inalt. La corp ar trebui sa fie slab dar nu scheletic. Trebuie sa fie un barbat ingrijit, caruia ii pasa cum arata si sa zambeasca cat mai mult.
Prea multe pretentii aveti voi fetele. Cand va veti multumi si cu un cioban?