| inconscient a întrebat:

Hallu! Vreau sa va povestesc un lucru care m-a impresionat enorm. Eram la verisorul meu de 3 ani jumatate si matusa mea care fusese plecata undeva cu treaba, vine acasa si il pupa si il alinta. La care el zice, pe limba lui: "Mami, stii cat te iubesc eu pe tine? Cat nimic! Pentru ca nimic pe lumea asta nu e atat de mare cat te iubesc eu pe tine!" eu am ramas cu gura cascata pentru ca nici mie nu mi-ar fi trecut prin cap o asemenea declaratie de dragoste...Voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Baga astia micii niste texte cateodata, de ramai masca!

| Broadband a răspuns:

Chiar impresionant..sigur nu e o gluma. si eu as fi ramas masca

| inconscient explică (pentru Broadband):

Nu e gluma! Jur! rolling on the floor Zau cu limba scoasa!

| Musique a răspuns:

Și eu sunt uimită.
Înseamnă că va fi un copil inteligent.
M-a uimit și pe mine ieri un băiețel de 5 ani, care vorbea foarte politicos.Mă ruga mereu să-i amestec culorile,să-i arăt unde să mai dea. (eram voluntari într-un proiect, iar el era de pe la blocurile din cartier și ni s-a alăturat)
Era deștept, politicos, foarte manierat și a făcut tot ce i-am spus, fără să comenteze sau să se supere, chiar dacă nu era prea descurcăreț.

Probabil toate astea depind de educația dată în familie.
Baftă!

| inconscient explică (pentru Musique):

La 5 ani e lucru mare sa participi la un proiect si se pare ca are bun simt si ca poarintii lui l-au educat bine. In zilele noastre copiii sunt tot mai rai, mai rasfatati, mai pretentiosi, mai suparaciosi...PACAT! Te pup!

| MadRaven a răspuns:

Ei bine, uneori doar copilasi astia mici pot face asemenea lucruri.
De obicei inima unui copil mic e pura si plina de dragoste dar apoi creste si se loveste de rautate si cruzimea din lume, ce bine ar fi daca am avea toti inima de copii!
Numai bine!happy

| inconscient explică (pentru MadRaven):

Ziua buna! Lumea ar fi mult mai buna daca nu ar strica-o unii cu rautatea, invidia, gelzia lor!

| MadRaven a răspuns (pentru inconscient):

Exact, din pacate asta e lumea in care traim.