Și tu? :O
Tu minti...
Of, încearcă omul să socializeze și îi este tăiat tot entuziasmul
Imi pare rau . Pe cuvant de mincinos!
*cade lacrima*
Lasa ca iti trece pana te mariti :-)
"acum 1 minut | Iuliana2016 a răspuns (pentru Endoryus):
Ce urââât"
Nu inteleg. Ce vrei sa zici cu asta.
Da' trebuie să se mărite toate?
Păi, dacă nu poți încuraja pe cineva care are nevoie de asta, de ce încerci să-i faci anxietatea să fie și mai profundă?
Intreab-o pe aia. Nu pe mine. Nu sunt femeie sa le pot intelege.
Acum am inteles poanta. Stai asa, le luam pe rand.
1. Era o gluma faza cu maritatul
2. De ce nu? Ma amuza...
Să zicem că „stau așa" de data asta.
1. Ah, chiar mă panicasem, începusem să cred că sunt condamnată la supărare dacă nu mă mărit.
2. Te amuză suferința unei femei sau suferința în general?
1. Doamne feri. Nu sunt religios sa cred ca ajuta cu ceva casatoria. Dar sa zicem ca mi-am mai schimbat putin mentalitatea de acum 6 ani. Nu stiu daca e un bine sau un rau sa fiu sincer.
2. Nu ma doare de varsta/sex/culoarea pielii/religie /orientare sexuala etc. Presupun ca de aia ai intrebat daca doar a unei femei in special. Nu! Sunt multi ratati cu iq de maimuta pe aici care cred ca sunt sexist. Daca nu ar fi atat de prosti si-ar da seama ca de fapt am pica mai mult pe purtatorii de penis, nu pe purtatoarele de vagin. Dar cum zic mereu, nu am pretentii la oameni.
Legat de 1, de ce fix 6 ani? hmm...
Legat de 2, păi stai așa, atunci de ce te „doare", cum ești dacă opinia lor e greșită și de ce înclini balanța spre ei?
1, Aveam alta mentalitatea despre casatorie cand mi-am facut cont aici ( acum 6 ani). Cineva mi-a schimbat-o sa zicem.
2. Dam in altele si aici nu e locul pentru discutii de genul.
P.S: nu meriți, dar dacă ai nevoie îți dau „fundiță" de dragul conversației
O.o Mersi de insulta. Sa stii ca a durut. Daca tu crezi ca eu ma omor cu prostiile alea inseamna ca chiar m-ai crezut cand am zis ca am 12 ani...
Să nu dramatizăm, poate mă gândeam că ești colecționar
Sunt un mic colectionar dar nu de ceva atat de patetic ca fundele.
Atunci tocmai pentru că nu o vrei, a ta să fie.
Ești din Iaaaaad. Nu mai minți fata.
Constanța
Acelasi iad ca tine daca stau bine sa ma gandesc . Doar un 1km distanta
nu te mai lauda atât, obezule.
Nici macar nu m-am laudat, anorexico.
Ești folosit pe post de ancoră la vapoare. (Pumn in mufa!)
Bine macar ca nu te-ai facut de rusine spunand ca folosesti o ancora sa nu te ia vantul pe strada de slabanoaga ce esti ))
eu nu's vapor, tuto.
P.s am schimbat melodia ) trebuie' sa arunci cu aghiazma pe boxe după ce o asculți.
Și eu pe aproape ^_^
Mmm,dragut
Si eu ^^