anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hateri. De ce trebuie sa comenteze mereu ceva negativ despre o persoana? O fi din cauza ca sunt invidiosi pe succesul acelei persoane?

De exemplu mie imi place o trupa din Coreea, altora poate va place rock-ul sau Justin Bieber dar asta nu inseamna ca am sa incep sa spun ca rockul e pentru satanisti si Bieber canta ca o fetita.
Fiecare cu gusturile lui.
Voi ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nația noastră are mereu o problemă cu capra vecinului

| munteanuionvictor a răspuns:

Așa a fost tot timpul. Trebuie să fii mai nepăsător. Orice om are dreptul la opinie.

| Freya1 a răspuns:

Daca vrei sa iei peste picior pe cineva il iei cand si el la randul lui face asta sau face pe prostul.
Sunt foarte multi instigatori ce comenteaza urat sau se leaga de alti utilizatori doar ca sa iasa in evidenta, sau ca sa faca valva si oameni sa se certe pentru propriul amuzament.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cand vad altii mai buni trebuie sa faca ceva sa scape de sentimentul de gelozie! Rasismul...Adica ei zic " aia sunt saraci", " mânca caini" fratilor utati-va cum sunt scolile in Asia, ce moderne, ce tehnologie la ei! Ce cladiri! Cat de buni sunt la invatatura! Dar voi aveti net sa va uitati la filme por.no cred rolling on the floor voi rămâneți cu alea noi cu ale noastre. Judecati inainte de a stii despre ce e vorba. Ei daca ar veni la noi in tara ce ar crede? Ca e un sat? Imi iubesc tara si ma doare ca unii cred asta, asa sigur ai ei! Sincer noi nu putem sa ne ridicam tara pentru ca suntem ocupati sa jignim orice strain, orice om, cine va da dreptul? Cine sunteti voi, ma?

| xByte a răspuns:

In intermediul online vei gasi intotdeauna persoane ce arunca cu rahat, nu neaparat din invidie, cat din pricina faptului ca li se pare distractiv.