| mikiela a întrebat:

Heeeeeeeelp! Sunt dependenta de calculator.Nu e vorba ca nu ies din casa sau nu dorm noptile doar ca atunci cand nu ies cu prietenii si stau acasa trebuie sa stau numai la calculator.Pe langa asta am si f multe lucruri mai placute de facut decat sa stau sa ma holbez in monitor dar pur si simplu parca sunt legata cu lanturi de scaun.Cum sa scap de aceasta dependenta?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Scoate-l complet din priza, pune-l in niste cutii, sigileaza-le si du-l in balcon sau intr-un depozit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt draga mealaughing uite... iesi la o plimbare in oras in parc cu prietenii sau du-te si fa sport fa o actiune sau un program uite unu: Dimineata te duci si faci sport Dupa-Amiaza: du-te in oras sau citeste o carte si Seara: ia cina cu familia sau du-te la un film... e distractiv:* sper sa te vindecilaughing

| smyley a răspuns:

Stiu prin ce treci cunosc si eu un prieten care e dependent de calculator ai putea sa cei ajutor parintilor ca sa-ti ascunda monitorul sau poti tu sa faci asta singura sa citesti o carte sa te plimbi afara multe chestii, totul tine de ambitie

| Bya132 a răspuns:

Greu de zis, incearca sa te concentrezi pe un obiect anume happy. Pai, daca simti ca numai poti incearca sa iti pui ceasul sa sune dupa o ora sa te opresti, am fost intr-o situatie similarabig grin!