| Emeraude a întrebat:

Heeeei. Am si eu o problema. De ieri dimineata m-am trezit cu nasul infundat, respiratie grea, dureri si senzatii temporare de usturime in gat, dureri de cap, febra f. mica si stare generala proasta, nu ma pot concentra, nu am chef de nimic... nu am reusit sa merg pana in momentul ăsta la doctor din cauza facultatii, astfel ca am luat medicamente dupa ureche, de fapt doar o pastila de Paracetamol Sinus pe la pranz si Vitamina C... Voi ce credeti, am o raceala pasagera, de sezon sau poate fi si o gripa? Mi-ar fi de folos niste sfaturi pana ajung luni la medic...multumesc.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare o viroza obisnuita. Paracetamol Sinus e bun, dar nu depasi 3 cmprimate pe zi, bea multe lichide, si ia vitamina C. In plus, mananca lamai, patrunjel. rosii proaspete fiindca contin vitamina C.

3 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fa o baie cu sare la picioare, un ceai cu lamaie, faringosept(trachisept), paracetamol si ...la culcare.

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

E epidemie de raceala in Bucuresti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mergi tu direct la camera de gardă pentru un diagnostic și tratament de specialitate că până luni pot apărea și complicațiile.
O răceală netratată corespunzător în timp își va arăta adevărata valoare prin debuturi surprinzătoare!
Îmbracă-te bine.
Sănătate.
Pa, pa.