| Koko4826 a întrebat:

Heeei! Am inteles si se zvoneste ca vine Sfarsitul Lumii maine, asa a prezis nu stiu cine si pana acum s-ar fi adeverit. Btw eu nu stiu ce sa cred laughing mereu mi-a fost frica, ca si anul trecut de altfel.Voi ce credeti? si fara caterinca va rog :* Dau fundita si voturi( ps scuze pentru categorie )

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Ai incredere cat o sa traiesti tu nu o sa se intample nimic.

8 răspunsuri:
| jokerX a răspuns:

Da si eu am auzit ca maine si chiar o sa fie maine va iubesc pe toti adio! petreceti ultimele ore cu persoanele iubita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, daca maine e cu the end eu am sa plec de-acasa, asa nu ma gaseste di ramane pe data viitoare sa-si scoata parleala tanti cu coasa, o sa ma omoare de doi ori, partz! paguba-n ciuperci

| sebby27 a răspuns:

Uite aici o lista cu toate datile in care ar fi trebuit sa vina Sfarsituk Lumii dupa unele preziceri:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_dates_predicted_for_apocalyptic_events

Cate s-au adeverit?
0
Oricum, cand va veni, cred ca nu ne vom da seama.Si oricum orice sfarsit duce la un nou inceput deci n-ai de ce sa iti faci griji.

| Paull15 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te preocupe mai mult sfarsitul tau, si nu sfarsitul lumii, iar ziua de 23 august 2013 va fi o ziua obisnuita ca oricare alta.

| Constantin112 a răspuns:

Doamnee sti cat m-as bucura? laughing)
Si asa de la atata stres ca am si probleme am inceput sa am ganduri sinucigase =]]] nici nu sti cat astept ziua de maine :X:X dar sper sa fie asa cum a zis ala ca daca e fake...mi-a stricat tot visul =]]]]]]]]]]]].
Acum serios vorbind voi altceva nu aveti de facut?

| Roland22 a răspuns:

Nimeni nu stie cand o sa fie, ca prevede profetul lu' peste nu cred

| Diiisclosure a răspuns:

N-o să se întâmple nimic atâta timp cât eu în 24 august am o zi specială. punct, pa. -.-"

| adry2001 a răspuns:

Nu o sa se intmple nimic. asta zic toate programele doar pentru a creste audienta

Întrebări similare