| IoanaIonuca a întrebat:

Heeelp, am vazut un soricel la mine-n camera si sunt atat de speriata, toata tremur desi m-am mutat in alta camera. Astazi a zis mami ca a vazut unul in bucatarie si de cateva min l-am vazut la mine in camera. Nu mai pot. Cum scap de el?

9 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Il poti angaja pe Tom, desi nu este grozav la asta.Da cu matura prin locurile in care s`ar putea ascunde, si chiar daca nu-l omori, macar il dai afara din camera ca sa te poti linisti.

| Dismally a răspuns:

Ai trei solutii sa scapi de el: 1. O pisica, 2. o capcana, 3. Otrava. Alecege-o pe care vrei.

| Florentina9210 a răspuns:

Capcana pentru soareci!

| Kaℓi a răspuns:

Pune pe un carton un cerc de lipici lat de 2, 3 cm, si in mijloc ceva mancare cu miros puternic, mezel sau branza de exemplu. O sa se lipeasca acolo... exista lipici special pentru soareci, dar presupun ca nu ai, incearca sa faci o capcana din lipici normal, poate reusesti sa-l prinzi.

| darrio2007 a răspuns:

Cumpara asa ceva si pune cate unul prin colturi sau pe sub mobila. Vor manca si cu timpul vor muri. asa am scapat eu de ei.
Sursa :http://fitomag.ro/wp-content/uploads/2014/04/Vertox-Pasta-1.jpg

NOname
| NOname a răspuns:

De ce să te sperii de un şoricel? Nu te gândeşti, că e mai speriat decât tine?
Nu te omoară şi, în mod sigur, nu o să te ameninţe cu otrăvuri şi capcane.

NOname
| NOname a răspuns:

Dacă e musai, încearcă să google-şti o metodă non-violentă de a-l prinde şi să-l eliberezi într-un câmp, într-o pădure undeva.
Nu e vina lui, că s-a născut şoarece şi că are şi el nevoie de mâncare ca să supravieţuiască. Trebuie să împărţim între noi toţi această planetă şi ceea ce oferă ea, să nu fim prea egoişti.

| Mădă0611 a răspuns:

Lipiciul acela pentru soareci e cel mai bun, daca ii stii traseul poti pune fara mancare. Nu folosi otrava ca o sa moara pe cine stie unde si n-ai vrea sa puta ceva prin casa.

| Sofer a răspuns:

Adu pisica in casa sa prinda toti soriceii.