| username2468 a întrebat:

Heeey! Voi ce credeți, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu mai sunt în viață? Îmi pare tare rău pentru ele, nici nu știu ce să mai cred????????????????????????????

9 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

De unde are ala 45.000 euro in cont? Nu are cum sa ii justifice. Cel mai probabil din trafic de persoane.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Conteaza asa de mult pentru tine? Nu pun parintii intrebare pe TPU despre asta si pui tu?
Nu o lua personal, dar zic asa ca fapt divers, toata lumea se trezeste sa vorbeasca despre asta. Unii cred ca da, altii ca nu. E irelevant, orice am crede.

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca nu mai sunt in viata si imi mentin parerea.Chiar dacă spun invers de cum spun multi deja se cam conturează faptul că ele nu mai sunt.
Eu cred ca ala este un obsedat sexual probabil si bolnav psihic ce chiar a crezut ca fetele sunt femei usoare pentru ca in capul lui fetele astea tinere toate sunt asa, iar cand a vazut ca il resping le-a lovit, răpit si violat.
Pe luiza a omorat-o cand a vazut ca e dată dispărută si ca cineva o cauta, iar pe alexandra cand a vazut ca a sunat la 112 si ca va veni politia.
Gândește-te că si vecini spun că e bolnav psihic pentru ca de-a lungul anilor si-a batut si traumatizată soția, iesia pe drum dezbrăcat striga si hartuia femei, iar in Italia din cate am auzit a avut o amantă ce s-a despărțit de el in momentul in care la prins ca se da la fica ei.Plus uitate in casa si curtea lui, o curte plina de fier si gunoaie, psihologi spun că un om bolnav ce se simte singur si nu mai stiu cum are tendinta de a aduna lucruri inutile pe langa el sa umple golurile si in fine chestii psihologice.
Degeaba încearcă să își facă astea de la tv rating pe spatele lor, ca asta fac prin știrile astea false ca le-a dus ca le-a vândut, ca interlop ca bla bla ca sa tina cat mai mult cazul sa il bage la tv si sa aiba ei audienta cand fetele de fapt sunt moarte.Pana si unchiul fetei pentru care până într-un punct am avut tot respectul ca se strofoacat pentru nepoata lui acum a dat-o in politica. Cand au vorbit oameni de luiza si alexandra si el a zis sa nu se mai vorbeasca de ele sa se vorbeasca de interlopi sau politicieni si-a dat cu firma in cap si s-a demonstrat ca lui doar de asta ii pasa.

| Celcestietot a răspuns:

Cine știe până la urmă ce s-a întâmplat cu ele. Oricum, cred că o să se afle probabil în cel mult o măcar despre o fată.

| Dismally a răspuns:

Probele ADN nu mint, deci cel putin Alexandra este moarta si inca o persoana, se va vedea daca a fost Luiza sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In viata sau, nu.
Energia lor inca mai este in memoriile multora.

"Îmi pare tare rău pentru ele, nici nu știu ce să mai cred?"

Imagineaza-ti ca tu esti moarta si vezi chestia asta scrisa despre tine. Raspunde-ti singura.

| Florin9Florin9 a răspuns:

Eu cred că da.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Nu cred.
Tuturor ne pare rau, dar nu trebuie sa facem o drama din asta, cum s-a creat deja.

| artemidak a răspuns:

Nici eu nu stiu ce sa cred