Nu are importanta culoarea parului, cei drept blondele au farmecul lor, conteaza sa fie cat mai mica in talie sa aiba o fata simetrica, sanii nici mici nici mari, fundul sa fie ok etc
Teoria ta nu este valabila, frumusetea si inteligenta unei persoane nu stau in culoarea parului.
Pai...eu sunt cam ciudat. Ma uit la chip. La modul in care ma priveste. Asa îmi dau seama daca merita sau nu sa incep un dialog cu respectiva. Culoarea parului nu contează pentru mine. Consider ca toate fetele au cete ceva al lor care le fac frumoase. O fata mai slaba ca de exemplu, poate avea altceva care o face speciala. Poate ochii. Sau o fata mai plinuta poate avea un zâmbet simpatic, care o face frumoasa. Si exista multe alte exemple. Asa vad eu lucrurile. Sunt asa un Brotac ciudat...
Eu prefer brunetele dar nu spun nu nici pentru roscate sau blonde dar nici saten..totusi pentru brunete am asa.o sensibilitate mai aparte au cumva prioritate depinde de baiat..nu toti prefera aceeeasi chestie dar majoritatea prefera brunetele.mi se par si ceva mai sexy si cu un usor iz de mister.
blondele au uneori o inocenta a lor.dar doar unele si unele brunete o au
iar unele roscate par mai focoase
prefer fetele mai voluptoase pentru ca nu imi plac cele slabe..clar prima data ma uit la fata dupa la corp..idiferent ce zice lumea prima data te uiti la aspect si abia dupa la caracater.
si trebuie sa aiba sanii sau fundul imens dar trebuie sa le aiba bine dezvoltate si preferabil fara celulita.
sunt cateva chestii de detaliu pe care daca vrei imi zici si ti le zic care fac diferenta intre o tipa care iti garantez ca suceste usor mintile oricui si una care arata doar bine.
talia si picioarele iar sunt extrem de importante dar si caracterul
si fetele mai voluptoase sunt preferate pentru ca aluneca privirea pe corpul lor..chiar si imbracate te provoaca sa iti imaginezi. cele slabe au farmecul lor pentru altii..nu pentru mine
plus ca un corp fara forme creeaza monotonie si nu ma atrage..imi place mai dinamic alunec spre fund si fac un salt spre gat