| irinuk28 a întrebat:

Heei, care este amintirea voastră preferată de pe vremea când erați micuți și îl "așteptați" pe Moșu' să vă aducă cadouri?
Dar (poate) cea mai urata amintire când Moșu' a fost "demascat", adică când ați aflat că nu există, cum ați reacționat?
Dau FUNDĂ!
P.S. Răspundeți în legătură cu întrebarea!

5 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu mai stiu cum am aflat ca nu Mosu imi aduce cadourile, dar a existat, altfel nu mai primeam cadouri nu? happy
La mine venea foarte devreme, pe la 8 seara si cred ca 3 ani la rand i-am prins pe ai mei in flagrant si amuzant era ca fugeau repede, parca era la furat desi eu ii bateam la cap tot anul ca stiu ca ei sunt

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Pai eu am aflat in a treia cand a naibii invatatoare ne-a întrebat cine mai crede in mosul si normal ca toată clasa a ridicat mana! Dar după ea ne-a spus ca nu exista... Unii au plâns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. eram la gradinita, Mosu' dadea cadouri. si cand mi-a venit randul, m-am dus la el si brusc, i-a cazut barba laughing

| irinuk28 explică (pentru anonim_4396):

laughing ce ți-ai zis atunci?

| Raskolnikow a răspuns:

Aia de pe vremea lu Ceasca cand nu il sarbatoream decat pe Mos Gerila big grin si imi aducea mama ciocolata frantuzeasca originala cand lucra la Palas ca ajutor de ospatar si aveam vreo 4 anisori, l-am demascat pe la 7 ani cand am vazut-o venind obosita de la servici si imi baga pe la 1 noapte in cizmulite 3 ciocolatele si o masinuta happy dar nu m-am suparat si i-am dat un pupic tongue

Întrebări similare