| LauraEU a întrebat:

Heei happy Nu stiti cat dureaza sa iti faci un tatuaj mic..de exemplu o inimioara sau ceva de genu? Si daca doare tare, adica e o durere insuportabila? Nu vreau sa imi fac acum dar pezte cativa ani poate...

3 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Cel putin 5 minute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tatuaj mic dureaza cam 20 de minute. Mai intai se deseneaza modelul pe o foaie, apoi cu acea foita trebuie sa-ti imprime "modelul" pe corp, in zona unde vrei sa-ti faci tatuajul. Urmeaza tatuajul propriu zis si gata. Cam in 20 de minute esti gata. E posibil sa dureze cu 10 minute mai putin daca vrei doar conturul inimioarei sau chiar cu 10 minute mai mult daca vrei inimioara umpluta cu o culoare sau chiar si umbra la ea.

Durerea pe care o simti este in functie de zona unde iti faci tatuajul. Daca tatuajul este pe pielea, deasupra muschiului/abdomen/organ moale atunci durerea este usoara si foarte suportabila.

Dar daca tatuajul este direct pe os, cum e la umar, atunci doare putin mai tare decat normal, dar e totusi suportabil.

Senzatia pe care o simti cand iti face tatuajul e ca si cum te-ar zgaria o pisica in acelasi loc din nou si din nou si din nou.

Nu e sacaitoare, ci chiar foarte suportabila.

O zi buna! :*

| Florenta16 a răspuns:

Este o durere suportabila, depinde acum zona unde vrei sa il faci pentru ca in interiorul coapselor, pe incheietura mainii, sani si alte d-astea, pielea e sensibila si s-ar irita usor. Nu cred ca dureaza prea mult daca este ceva mic. Sper ca te-am putut ajuta. fundita?