| mydarkestdays a întrebat:

Heei people! as vrea si eu sa imi spuneti cat mai multe jocuri de jucat cu prietenii gen adevar sau provocare, urmatoarea carte, eu niciodata, 7 minute in rai, etc..multumesc mult! dau funda!

1 răspuns:
| LittleEvil666 a răspuns:

E un joc de carti...Mafia e frumos rau dar sa stau sa al explic acum nu cred ca intelegi
In joc sunt asa un Asasin sau mai multi depinde de numarul de jucatori AS-ul de obicei
Un politist Popa de obicei
Victimele si Martorii numerele de la 2 la 10
Poti sa mai adaugi personaje cum ar fi
Asistenta medicala Dama
Preot Juvetele
Deci cum se joaca se aleg cartile cu una in minus fata de jucatorii care sunteti pentru ca unul din voi e povestitorul.
Se impart cartiile si fiecare se uita la ea ce a primit cel care are As-ul e Asasinul cel care are Popa e politistul restul de obicei sunt victime.
Ei cel fara carte e povestitorul el spune o poveste inventata etc si la un momentdat el zice sa inchida toti ochii in afara de asasin.
Dupa ce a inchis ochii povestitorul ii zice asasinului sa aleaga o victima.
Dupa ce a ales victima povestitorul le zice sa deschida ochii iar apoi spune din povestea sa ca X a fost gasit mort.
Si de aici incepe sa se dea cu presupusul cine este asasinul etc fiecare da vina pe cine crede iar apoi se supune la vot cine are mai multe voturi este asasinat.
Daca nu este politistul sau asasinul si este doar unul din cei cu carti normale se continua povestea pana se prinde asasinul sau moare politistul.
Daca folositi Asistenta in caz ca moare cineva poate fi folosita sa invie persoana respectiva daca vrea.
In fine nu stiu daca ai inteles.