Brasovul!
In Piata Sfatului,cea mai mare piata a orasului cineva inspirat a scris "probably the best town in the world" si-i dau dreptate.
Respiri oxigen,zambesti muntelui,Turnul Alb si Turnul Negru vegheaza,impreuna cu Cetatea,deasupra Brasovului Vechi,Biserica Neagra sta infipta mandra la poalele Tampei la doi pasi de minunea fantanii arteziene si a sutelor de porumbei,strada Republicii iti ofera aproape orice brand ti-ai putea dori,ca si cafeaua bauta pe promenada larga,strada Sforii,Poarta Ecaterinei,muzee,vechi dovezi de traditie si cultura,ti se insira sub pas si te invita tacut sa le cunosti.
Partea moderna a orasului nu lasa nici ea de dorit,cartierele aerisite,pline de verdeata,de parcuri,restaurante,magazine,cinematografe,teatru nu te lasa sa-ti lipseasca ceva,oriunde te-ai afla!
Poiana Brasov la doi pasi,te cheama la distractie,fie iarna,fie vara va fi mereu un loc perfect sa te relaxezi in orice fel ti-ai putea dori!
Brasovul trebuie cunoscut la pas,cu piciorul,e mai mult decat o excursie si o zi e insuficienta,iti trebuie mult mai mult!
Putine ti-am spus si in graba,nu neg ca si alte orase pot fi frumoase, dar ca Brasovul, niciunul!
Braşov. Pentru că aici m-am născut şi pentru mine e un oraş special.
Poţi vizita:
Biserica Neagră, Casa Hirscher, Turnul Alb şi Turnul Negru, Aleea de după ziduri, Prima şcoală românească, Poarta Şchei, Cetatea Râşnov, Muzeul de artă, Muzeul Judeţean de Istorie, Muzeul Etnografic, Castelul Bran, Tâmpa, Şapte scări (în Dâmbu Morii), Casa Mureşenilor, Casa Reduta... etc.
Pai in Romania Brasovul ca si Opheliac, acolo traiesc bunicii mei si sunt cat de cat obisnuita cu locurile. Si din afara as vrea sa merg in LA, acolo traieste unchiul meu si imi plac mult vedetele din America. As vrea sa ma plimb prin Hollywood, sa vad tot felul de lucruri noi. Nu imi place neaparat LA fiindca nici nu am ajuns acolo doar ca as vrea sa ma plimb pe Aleea stelelor, cea de la Hollywood. Ce fain ar fi!