| dreamgirl16 a întrebat:

Heey, am niste mici prb cu memoriastraight faceDe cv timp am obs ca uit chestii importante, cum ar fi sa sun pe nujt cine pentrunu stiu c e programari si chestii de genu, sau sa vb de ex cu diriginta pentru un examen, deci chestii importante.nu stiu,oare dc in pauze ma duc direct la prt meu si sunt prea preocupata de testele pe care le dau si am mult de invatat, de dormit. dorm chiar ff putin uneori, sunt boboaca deci.la inceput e chiar greu pentru mine.Nu stiu ce sa zic, asta poate fii o prb? Poate sa ma afecteze la un anumit examen? Eu vrea sa dau Cambridgeùl...si sa am un viitor in strainatate cu engleza...nu as permite ca asta sa``mi stea in cale!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Pentru inceput poti sa te odihnesti mai mult.Gaseste-ti in weekend timp sa te odihnesti.Lasa prietenii si petrecerile,si stai acasa, citeste ceva, fa o baie calda...Nu o sa te afecteze problema asta daca o sa ai un program organizat.
Pa.

| dreamgirl16 explică (pentru anonim_4396):

Si in primul rand,eu nu ies cu prt si nu merg la petreceri, eu asta fac, stau acasa si citesc ce imi place miehappy Dupa ce termin cu trebuie pentru scl...si da o sa incerc sa ma odihnesc mai mult.