Păi să începem...:
Fii atent să vezi cum doare, cand o să mă vezi nepăsătoare!
Şi te doare când vezi că nu-mi pasă, şi îţi zic mereu: nu mai contează, hai lasă.
Nu uita, că tu ai ales sa te-ndepărtezi. Ti-am zis că daca o faci nu o să mă mai vezi.
Şi toţi mă întreabă ce s-a intâmplat... Le răspund scurt: "Nu mă interesează, l-am uitat"!
Degeaba plângi şi regreţi. Tu nu credeai c-o să mă pierzi. Dar astăzi plângi cu lacrimi amare. Acum sunt alta si te doare!
Zâmbetul meu e din nou colorat. Am trecut peste tot ce mi s-a întâmplat.
O vezi cum pleacă, cu ochii goi. Eşti prea mândru să o opreşti. Crezând ca vine inapoi.
Dacă ai nevoie de mine, nu mai sunt aici. Cheamă-ţi zdreanţa că poate ea îşi mai face griji.
Nu mai sunt fetiţa ce-o ştiai tu mai demult. Poate nici n-ai observat. De la un timp am mai crescut!
Degeaba îţi pare rău şi laşi capul plecat, ce a fost între noi demult s-a terminat.
Deşii tu crezi că esţi la înălţime, eu sunt şi voi fi mereu mai sus ca tine.
Lasă-mă cu textele ce nu mă interesează. Lasă-mă cu lumea ce nu mă agreează.
Vreau să mă remarc, să nu fiu cicălită. Să rămân mereu o puștoaică cam trăsnită!
A fost un inceput frumos urmat de un sfarsit urat. Dar orice sfarsit isi are un nou inceput.
Salut...trist...(ړײ) Есть поступки, которые нельзя прощать! Есть слова, которые нельзя забыть! Есть моменты, после которых люди из самых близких, становятся НИКЕМ(ړײ)!
Nu are rost sa pui statusuri, mai ales ca tu ai pus punct relatiei. Asa ii demonstrezi ca suferi. Nu te mai gandi la asta.Va trece de la sine
1.Esti un oarecare, care cauta parcare!
2.Nu pot fi a oricui Da` dacă pleci o să fiu a nimănui! sigh
3.Te rog nu`mi spune că ţie dor Doar aşa că şti ce vreau s`aud. straight face
4.Ce tare.ha…ca filmul ăsta e`nfloare Iar eu nu...
5.Sunt inofensiva.Dar gandul meu e criminal!
6.Sa iert`? poate`! Sa uit? Niciodata!
7...
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
.
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
InjectabilTerror întreabă: