anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heey TPU! am o mica`mare problema :-s de cateva zile ma simt cam rau... respir greu, uneori am ameteli si inima imi bate mai tare decat inainte. ati patit vreodata asa? de la ce ar putea fi? urmatorii factori ar putea contribui la aceasta stare naspa? (am facut niste exercitii fizice in care mi-am fortat mai mult partea stanga a corpului, sunt racita, de cand am luat vacanta am stat numai in casa la tv si pc, si poate cel mai important, acum cateva zile am tras o sperietura atat de mare in cat nu am putut dormi in acea seara.). Daca ati avut experiente de genu` va rog spuneti-mi cum ati rezolvat.
Ps: nu`mi spuneti sa merg la medic pentru ca voi merge, dar pana atunci vreau sa vad parerea voastra!

Răspuns Câştigător
| Cccccccccccccorina a răspuns:

Buna, da, mergi la mediclaughing
Pai am avut si eu stari de astea si ACUM am si asta e din cauza ca ma paste o raceala de cand am luat vacanta mereu ies.
Ma doare capul imi curge nasul (eventual ia un strepsils pentru a nu avea dureri de gat )ametesc imi vine sa vomit transpir si mi-e greata. iar inima`mi bate mai tare.
starea asta o am de aseara te sfatui sa iesi macar 15 min afara, imbraca-te mai gros.Aerul de afara`ti va prinde bine.
Starea asta nu stiu cum poate sa treaca si cauza exacta nu o stiu
dar cert este ca si eu sunt in aceeasi oala cu tine.
Iti doresc insanatosire grabnica:*si.iesi afarahappy

3 răspunsuri:
| teo3D a răspuns:

Daca esi racita spui ca te-ai speriat foarte tare si ca respiri foarrte greu probabil si obosesti repede inseamna ca ai ASTM. (eu asa cred). Consulta un medic si zii sa iti explice exact ce ai

| xxdd a răspuns:

Mi se intampla adesea, mai ales inainte de perioada.
Ca sa rezolvi cel mai indicat este sa-ti ridici moralul si asa o sa mai uiti.

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Ms pentru fundita si spune`mi ce ti-a spus medicul:*