| anonim5491 a întrebat:

Heey tpu....am o problema
voi ce ati face in cazul in care unul din cei mai buni prieteni ai vostri incepe sa se schimbe si numai e el de la tunsoare pana la carcter? incepe sa stea langa persoane pe care voi le urati si incepe sa devina ca ei? ce ati face in cazul in care inca tineti la el si tot il considerati prieten chiar daca el nu va mai considera asa? ce ati face in cazul doriti sa fie ca inainte sa va fie prietenul de odinioara fara sa stea langa persoane care nu sunt ca el si... ce ati face daca ati incerca sa ii spuneti ca greseste adica daca s-ar aplica "eu lupt pentru tine si tu lupti impotriva mea?"

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil ca si-a dat seama care ii sunt adevaratii prieteni.Tu te-ai analizat vreodata? Nu degeaba face asta.

| anonim5491 explică (pentru darrio2007):

Da...am facut-o.bineinteles ca i-am gresit si eu dar mereu l-am sprijinit in ceea ce facea si imi doream sa aiba rezultate cat mai bune in timp ce noului anturaj nu cred ca ii pasa atat de mult de ce se intampla cu el

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim5491):

Mda.Cred ca si-a vazut sacii in car prin ajutorul dat de tine.Si acum nu mai are nevoie de ajutorul tau.

| zurick a răspuns:

Sincer,probalitatea ca el sa-si dea seama ca greseste este foarte mica.
Ce as face eu?
I-as spune doar 2 cuvinte si dupa as pleca fara sa-l mai deranjez vreodata.Acele 2 cuvinte sunt ''Esti sigur?''. obisnuieste-te nu te mai vrea, de ce tu sa suferi si mai mult sperand ca se va intoarce.Am trait doar din sperante si m-am ruinat nu fa si tu asta. Daca il iubesti lasa-l in pace, e dorinta lui si respect-o.

| Disharmony a răspuns:

Şi-a schimbat preferinţele în materie de oameni şi probabil îi găseşte mai interesanţi pe ceilalţi decât pe tine. Asta e, oamenii se mai schimbă.