| EmeSwagg a întrebat:

Heey TPU! Vreau sa slabesc 10-15 kg pana de Pasti sau pana in iunie cand am banchetul. Ajutati-ma va rog! Deja am inceput de 2 sapt. sa fac in jur de 150-175-200 abdomene pe seara cam de 5 ori pe saptamana, si merg la atletism cand pot joia sau chir si de 2 ori pe saptamana. Ma ajuta la ceva? Si daca mestec guma cand imi este foame, imi anuleaza foamea( asa am citit undeva)? Va rog mult ajutati-ma si nu va bate-ti joc. Multumesc happy

2 răspunsuri:
| INGEEERAS a răspuns:

Buna! nu cred ca avem de ce sa ne batem joc. uite ce m-am informat eu big grinieta cu banana de dimineata"Dieta se bazeaza pe consumarea unei banane si a unui pahar cu apa la temperatura camerei la micul dejun, care duc la pierderea in greutate indiferent de ce se consuma pe parcursul zilei. Bananele sunt bogate in fibre, vitaminele B6 si C si potasiu.
Dieta este foarte simpla si usor de urmat. Aceasta dieta este eficienta pentru ca bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul. Bananele sunt bogate in fibre care provoaca satietate si blocheaza absorbtia unor carbohidrati. Ele trebuie consumate crude, nu gatite sau inghetate.
Este obligatoriu ca masa de seara sa fie luata inainte de ora 20.00 si sa fie evitat desertul dupa cina. Este acceptat un fruct in cazul in care foamea persista. O alta regula a dietei cu banane presupune culcatul inainte de ora 24.00. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul. Singura bautura recomandata alaturi de mese este apa la temperatura camerei. Mesele trebuie sa contina putine calorii. Cafeaua trebuie evitata dimineata pentru un nivel de glucoza stabil. Lipsa lactatelor si a desertului din meniu reduce numarul de calorii.

Plan de dieta
:
Micul dejun: una sau mai multe banane, un pahar cu apa la temperatura camerei

Pranz: orice alegere este acceptata
Gustarea de dupa-masa: este permis ceva dulce in jurul orei 15

Cina: se poate manca orice, dar sa fie inainte de ora 20.00. Este interzis desertul
Sunt recomandate exercitiile fizice, insa nu sunt obligatorii. Este important ca in cele doua mese la alegere sa nu se faca excese. Cu ajutorul dietei cu banane se pot pierde pana la 4, 5 kilograme pe saptamana.
si cu guma da cred ca te ajuta.

si ar mai fi si:

Mic dejun: 150 g iaurt degresat se amestecă cu două linguri de suc natural de portocale. Se spală şi se curăţă 200 g de fructe (mere, mandarine, portocale), se taie şi se amestecă cu iaurtul, împreună cu 3 linguri de fulgi de cereale. Se bea apoi o cană de ceai verde.

Gustare : 150 g iaurt de băut.

Prânz : 4 cartofi mari se spală, se curăţă şi se se fierb întregi. Se curăţă o roşie şi doi ardei graşi, se taie fâşiuţe şi se amestecă cu 50 g de caşcaval ras. Se condimentează cu sare şi piper. Se iau doi cartofi, se taie în patru şi se pun într-o crăticioară. Peste ei se pune compoziţia cu caşcaval şi se dau la cuptor 10 minute. Ceilalţi doi cartofi se pun la rece pentru masa de seară.

Gustare : Un măr.

Cină : Cei doi cartofi de la prânz se taie felii. O ceapă roşie se taie rondele, iar 100 g de castraveţi muraţi - felii. Toate se amestecă cu pătrunjel tăiat mărunt. Se face un sos din 2 linguri de iaurt degresat, sare, piper alb, puţin usturoi pisat şi o linguriţă de ulei. Se toarnă peste salată şi se lasă 10 minute.

sperca te-am ajutat si mai e o roblema eu nu pot sa ma ingras daca ai puteasa ma ajuti cu un sfat.

| INGEEERAS a răspuns:

Si cred ca trebuie sa faci si mult sport :*