Asta a fost una din intrebarile puse si de mine.Eh...nu cu atatea intrebari, dar aveam destule.
1.Pentru ca asta e natura lui
2.Ca sa se protejeze
3.Am ramas blonda la intrebarea asta
4.Asemanator
5.Ca nu s-a inventat, dar e o buna idee/pentru ca majoritatea soarecilor sunt folositi pe experimente in laboratoare
6.Again blonda
7.Ba da, dar balerinele vor sa le arate oamenilor cat de tari sunt ele..."haha... tu nu poti sta asa ca mine!"
8.Il pui pe perete, agatat de un cui...pe pariu ca sta acolo?
9.Pentru ca se mai intampla uneori sa se inchida restaurantele pentru renovari
10.Blonda la raport
11.Pai la ce ii trebuie frati sau surori? Nepoti ii are daca isi ia nevasta face un copil cu ea, copilul (cand e mare) isi ia si el sot/sotie si mai face un copil.Copilul copilului lui Donald este nepotul lu` Don.
12.Normal ca da
13. E noncomformist
14. El trebuie sa zambeasca permanent ca sa auda copii rasetul lui Mikey...deci presupun ca da, in functie de cum vor ei.
15. Ce?
16.Depinde cum o legi(pe felie). Legi felia de o laba a pisicii, dar partea unsa sa fie cea care nu are contact cu pisica, adica partea neunsa sa fie cu fata la laba pisicii , asa si pisica aterizeaza in picioare si felia cu partea unsa aterizeaza.
17.Ca nu joaca, altfel ar fi date in judecata
18.La fel
19?!
20.Peace day.
21. Ele slabesc, dar mananca prea mult de fericire si se ingrasa la loc
22.Se face din substante
23.Il lipeste, de unde stii tu ca n-o face?
24.
25.Cica e prea ocupat si trebuie sa-si aranjeze spiritele
26.0 grade
27.Nu,clar nu
28.nu stiu
29.de fraieri, sa se documenteze ei singuri
30. pun mai multa valoare pe vasele tale decat pe corpul tau... ce conteaza daca tot le dai banii?
31.nu stim...nu s-a sfarsit povestea despre viata lui inca...am stat noi pe Stop in loc de Play pana acum
32. e doar un feeling... ei sunt acoperiti de dragoste
33.0km/h
34.
35.asemanator
36.ca alea rotunde, fara spatar
37.Merg cu cine anume?
38. temperatura
39. ei oricum sunt dresati foarte bine
40.cu masina de dezapezire
41.asa "vrea" muschii lui
Merit macar un pupic virtual ca m-am chinuit totusi.
Sorin? Dar am zis eu ca am uitat ceva?
Si normal ca am dat copy-> paste ptc in primul rand imi lua mult sa scriu[] si in al doilea rand v-am si zis ca am gasit pe google...
Ms pentru raspuns
Eu nu am vrut sa imi raspundeti la toate intrebarile...macar la una...imaginatia voastra
De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soareci?
Pentru ca bucatarilor le-ar fi scarba sa-i atinga
De ce soldatii Kamikaze purtau o casca? R:Ca au nevoie de cap pana in ultimul moment sau Sa nu isi sparga capul?
Am citit pan`pe la vreo 22 si apoi n`am mai avut rabdare. Da`ultima am citit`o! )
Cred ca balerinele merg pe varfuri pentru ca e mai dificil, si nu toti pot merge asa. Asta e farmecul nu?
De bumerangul vechi poti scapa punandu-l in cosul de gunoi, fara sal arunci.
O pisica cu o felie de paine unsa cu unt lipita de spate, si aruncata de la etaj, va cadea in picioare, pentru ca pisica cantareshte mai mult decat felia de paine, si ea hotaraste aterizarea.
Nu suna ocupat cand gresim numarul pentru ca telefonul nu stie la ce numar am vrut sa apelam, iar numarul apelat poate nu exista, sau e al altcuiva.
Oamenii casatoriti pot trai mai mult, pentru ca se ingrijesc altfel, au parte de iubire, sau cel putin ar trebui, dar sunt si unora carora li se pare
Termosul nu stie cand e iarna si cand e vara, dar el doar pastreaza bautura la temperatura in care e pusa.
Tari chestiile astea
Anonymus101 întreabă: