| nucă a întrebat:

Hei! happy

2 zile pe saptamana ma duc in parc.Acolo stau cu o colega si un coleg.Aceea colega are niste prietene care vin uneori, care sunt chiar foarte rele! sad Adica, vorbesc foarte urat cu acel coleg, iar eu nu prea ma simt bine in preajma lor.Sunt si foarte enervante si fitoase si colega se cam schimba cand vin ele.Nu spun injuraturi, ci cuvinte de genul "Uratule!". Ce ar trebui sa fac? Stiu ca ar trebui sa le ignor, dar sunt prea enervante si rele! straight face

P.S.Scuzati scrisul, m-am cam grabit. big grin

Fundita si vot! happy

Răspuns Câştigător
| wildpepsii a răspuns:

Spunele sa plece si sa te lase in pace pe tine, pe Dan si pe Cata si spune-le la fel.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai întâlni cu ele! Astfel de oameni sunt pe toate drumurile.
Pa, pa.

| AddictedToMDMA a răspuns:

Stii cum e vorba aia, tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape. In cazul tau ar fi doua posibilitati : Prima sa ii explici colegei tale ca are de ales intre tine + prietenul tau si fetele acelea rele. O a doua posibilitate ar fi sa nu le mai lasati sa va batjocoreasca, sa le dati niste replici, dar fara sa le injurati... ca nah " Nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita ", le dati niste replici, fara a le insulta si ele n-or sa mai comenteze.

| Peentusk a răspuns:

Cateodata vin? aha.dar de ce vin daca nu va convine ca stau cu voi? daca as fi in locul tau leas zice: " ma fetelor de ce va purtati atat de urat cu colegul meu si de ce vb urat cu el? ce aveti cu el? daca nu av convine carei treaba? de ce veniti sa ne stricati toata distractia"...bun si acum ce ii poti zice colegei tale: " Uite, daca tie iti place sa stai cu fitzoasele astea nai decat eu si colegu nu mai stam cu tine decat cu tine si cu alea...alegi ori noi, ori ele"

Cred ca va functiona, nu mi s-a intamplat asta pan acu dar spe ca va merge.winking