| DralyaDary a întrebat:

Hei, acum ceva vreme faceam trailere pentru carti pe Wattpad dar in ultima vreme am luat o pauza, nu stiu de ce, probabil vreau ceva mai serios. Aveti vreo idee cu ce m-as putea ocupa incluzand trailere?
M-am ocupat si cu copertile asa ca poate sa fie aceeasi intrebare si in acest caz.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ocupa-te cu idei care se potrivesc cat mai mult cu realitatea. Creierul omului se plictiseste de minciuni pentru ca a fost proiectat sa proceseze realitati adevaruri si NU minciuni sau fantezii fara sens si fara vreo potrivire cu realitatea. Creierul poate fi insa pacalit NU pentru mult timp prezentand concepte ireale intr-un decor potrivit cu realitatea sau invers. Incearca sa te minti sau amagesti singur. Vezi poti? Si daca reusesti, cat timp te lasa creierul sau sistemul tau de operare din creierul tau? Un sistem de operare devine nefunctional daca sunt prea multe erori sau conflicte sau contradictii. Creierul "are grija" sa nu devina nefunctional pentru ca are "algoritmi" de detectie erori sau conflicte sau contradictii conceptuale.

| DralyaDary explică (pentru anonim_4396):

Mersi, dar ce treaba are cu intrebarea mea?

| mentholinks a răspuns (pentru DralyaDary):

Nicio legatura.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DralyaDary):

Esti serios? Vrei ceva serios? Sa te ocupi toata viata cu istorisiri neadevarate sau inventate sau nascocite sau cu iluzii sau cu povesti sau cu basme, nu e intelept. "Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă, ci - dornici să-şi desfăteze auzul - îşi vor grămădi învăţători după poftele lor,
Şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme." - 2 Timotei 4:3, 4.