| xAkira a întrebat:

Hei! Am citit mai demult o carte care mi-a placut mult dar nu mai stiu cum se numea. Era vorba despre o fetita de vreo 9 ani care avea un prieten imaginar care ii tinea companie cand parinti ei nu erau. Dar cand a implinit 10 ani (parca) prietenu ei imaginar era obligat sa plece la alt copil. Dupa cativa ani cand fata era mare si prietenul imaginar era intr-o perioada de pauza intre doi copii ei se intalnesc. De aici nu mai stiu ce se intampla dar parca ajungeau sa fie impreuna...Orocum...Stiti cum se numea? Chiar vreau sa stiu care era titlul big grin Dau funda la cel ce stie!

1 răspuns:
| Elena_9064 a răspuns:

Buna.Mie imi plac foarte mult catile citesc foarte mult.Si pot sa spun cu parere de rau ca nu prea imi dau seama despre ce carte este vorba. Oricum este foarte interesanta dupa cate am inteles eu de la tine.Si sper sa o gasesti si sa imi spu si mie cum se numeste ca sa pot si eu sa o citesc.Si inca ceva cartea mea preferata este '' Singur pe Lume'' de Hector Malot, sper sa o citesti si sa iti placa.Te pup pa-pa wave