Sa te deschizi mai mult și sa ai încredere în tine. Încrederea, stima de sine o câștigi ieșind din zona de confort, altfel te vei complace mereu în aceeași situație și nu vei evolua absolut deloc.
Prima data, a doua oara îți va fi mai greu pana spargi gheata, apoi totul va veni de la sine natural fără sa te forțezi sa faci într-un mod sa fi plăcută, vei fi tu însuți. Cauta oameni valoroși cu care poți fi tu însuți ca să te dezvolți personal din toate punctele de vedere.
Dacă ai retineri, ești inhibata relația nu o sa funcționeze, o sa îți găsească skabaciunile și nu va fi tocmai ok.
Strangel în brate asa vei capata mai mult încredere în tine.
Sportul ajuta extrem de mult sa capeți încredere în tine, sa fi mai dezinvolta, fa sport, jogging, aleargă în aer liber sa vezi cum ți se ameliorează emoțiile și toată anxietatea fata de cei din jur.
Sa stii ca si baietilor, de foarte multe ori li se intampla exact acelasi lucru...ma refer la baietii finuti, nu la derbedei. Desi in mod normal sunt perfect capabili sa poarte o conversatie inteligenta, atunci cand le place o fata, parca li se blocheaza creierul si nu mai sunt in stare sa spuna nimic sau daca spun ceva, le ies din gura cuvinte fara sens. Atunci cand mi-am facut curaj sa "cer prietenia" (nu stiu cum se spune acum, dar asa spuneam noi pe atunci) primei fete, m-am balbait de mi s-a dus vestea in tot cartierul! Ce poti face sa nu mai fii asa? Gandeste-te ca si el poate trece prin exact aceleasi emotii ca si tine si se teme la fel de mult sa nu faca vreo greseala. Daca e vreunul care rade de tine, e un bou si oricum nu merita sa te intalnesti cu el.