| vivigirl a întrebat:

Hei! Am o broblema. Eu stau intr-un apartament cu 3 camere, la parter. In balcon avem cam 3-4 gauri pe unde se duce apa atunci cand mama spala pe jos...bine inteles cand e curatenie generala si se scoate tot din balcon. Problema este ca stand la parter, si avand un balcon mare, de ceva timp ne invadeaza gandacii. Nu sunt chiar mari dar se observa. Eu am oroare pentru ei si de fiecare data cand vad unul ma ia cu frica si tremurat. Si nu e prima data. Vara trecuta tot asa intrau foarte multi si nu stiam cum sa mai scapam de ei. Acum vad ca din nou au inceput. Intrebarea mea este urmatoare: cum as putea sa scap definitiv de ei? Ii urasc din tot sufletu si mi se face scarba cand ii vad.

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Sa-ti cumperi un spray impotriva gandacilor (exista de la mai multe firme) si problema ta e ca si rezolvata.winking De cate ori vezi cate un gandac, da-l un pic cu spray si in vreo 30 de secunde va fi mort, iar apoi il ei cu un servetel si il arunci in WC/cos de gunoi. Si eu nu suport gandacii! Parca mi se intoarce stomacul pe dos, cand ii vad. I don't want to see
Succes!winking

Răspuns utilizator avertizat