| Ana1Rafa a întrebat:

Hei! Am o curiozitate care nu-mi da pace. Știți cumva dacă în momentul în care îmi extrag sânge pentru a-mi verifica sănătatea se poate depista dacă aș avea diabet? Eu îmi fac analizele des pentru că am niște stări de slăbiciune care apar frecvent și merg la medic pentru sânge și mi se ia glicemia pe stomacul gol dimineața. Mereu a fost ok, niciodată nu au adus vreo vorbă de așa ceva, eu sunt mai paranoia de fel și instant mă gândesc mereu la cei mai rău. Și nu aș vrea să spun medicului meu despre presupunerea mea ca să nu par eu așa panicatăhappy dacă el nu aduce în discuție ca pe-o posibilă variantă a stări mele proaste de sănătate.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu,daca vrei să știi clar îți faci un test pentru diabet, de ce? Pentru că facem testul pe stomacul gol de multe ore ceea ce nu este un indicator bun, așa un test special e mult mai clar

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| sammie a răspuns:

Da, poate vedea. Nu o sa scrie acolo ca ai diabet dar din rezultate o sa-si dea seama.

| Ana1Rafa explică (pentru sammie):

Aha, ok. Mersi mult, am mai scăpat acum de stresul pe care tot îl aveam în mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, la analizele de sânge se poate depista aceasta boala.
Dacă te macină aceasta suspiciune, fă-ți un test complet al glicemiei și scapi de orice îndoială.

| Ana1Rafa explică (pentru anonim_4396):

Testul acesta pentru glicemie îl pot cere de la medicul unde îmi fac eu analizele?

| RAY a răspuns (pentru Ana1Rafa):

Da

| Ana1Rafa explică (pentru RAY):

Bun, mersi mult de informație!happy