anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei am o intrebare : Deci acum vom incepe scoala eu m-am schimbat destul de mult fizic vorbind[ nu va ganditi la grasa, slaba...la fata ma refer, la par etc.) mentionez ca sunt fata! asa si eu am niste colegii insuportabili dar este un baiat de care imi place in clasa si vreau sa imi schimb si atitudinea ..nu stiu sa fiu alta persoana ma puteti ajuta eu normal la scoala sunt o persoana rea ..cu colegi. [Doar pentru ca ei se port foarte urat cu fetelehappy. prietenoasa cu colegele etc. Vreau sa ma schimb sa fiu altfel....sa nu mai fiu fricoasa, sa am tupeu, sa nu mai fiu asa sensibila etc. Sfaturi?

Răspuns Câştigător
| kasty a răspuns:

In primul rand spune ce gandesti fara firca...
fetelor, nu trebuie sa fiti timide, atata timp cat spui ce gandesti chiar daca este poate gresit, te vei simti eliberata si usurata u
ti-e frica poate sa nu dai in ridicol uneori, nu? si tot timpul te gandesti ce cred celilalti despre tine... eee, nu e asa important pentru ca e viata ta si trebuie sa o traiesti cum vrei u
asa ca fii sincera, deschisa si ai sa vezi cum vor roii in jurul tau
ai vazut u baieti sa gandeasca de 5 ori inainte de a spune ceva? NU

2 răspunsuri:
| beatrice9849 a răspuns:

Asa eram eu inainte, dar cu timpul am invatat sa ma controlez, eram foarte nesimtita cu cei din jurul meu(asa spuneau ei deoarece spuneam ce gandeam). Incet incet vei reusi si tu! Bafta

| MihaelaMykydutza a răspuns:

Ce tupeu visezi?